Srijeda, 4 listopada, 2023

Turizam24 želi svima vesele blagdane i uspješnu turističku sezonu

Sezona je pred vratima i odlučili smo pustiti naše vrijedne stručnjake, turističke djelatnike i sve one koji doprinose boljem i održivom turizmu u Hrvatskoj da odrade svoje na miru. Stoga i mi uzimamo zasluženu pauzu i bacamo se na nove projekte koje ćemo vam predstaviti na jesen kada opet krećemo s našim dnevnim novostima, događanjima i naravno, našim podcastom Turizam24.

Bez obzira na pauzu, bit ćemo u toku sa svim što se događa u našoj Hrvatskoj i s turističkim tokovima te popratiti sva događanja ovog ljeta. Od jeseni vas očekujemo u što većem broju na našim pretplatničkim listama, te se nadamo da ćete uživati u razgovorima s novim gostima našeg podcasta koji će dati obol kraju, nadamo se, uspješne sezone i predstaviti nam svoje nove projekte.

Svima želimo uspješnu turističku sezonu, mnogo turista i odličnih recenzija te da svi stremimo k održivom, zelenom i kvalitetnom turizmu za koji Hrvatska svakako ima potencijala.

I ne zaboravimo, danas završava i naš Giveaway u suradnji s hotelom Štacija. Vrhunski odmor u Kaštel Lukšiću, u kojem vas osim prekrasnog hotela, idealnog odmora očekuje i a la carte večera. Stoga iskoristite još ovo malo vremena i okušajte sreću na našem Facebook profilu Turizam24.

Vaš Turizam24

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno