Petak, 3 veljače, 2023

Turistički podcast Turizam24: Stipe Jukić, vlasnik Navigo luksuznog hotela za pse

U novom turističkom podcastu u utorak, 7.12. u 17.30h ugostit ćemo vlasnika luksuznog hotela za pse Navigo, čiji vlasnik Stipe Jukić ponosno ističe i prvi hrvatski bazen za pse.

Ljubav prema psima je oduvijek je bila prisutna u ovoj obitelji. Kada su prije 17 godina nabavili svog prvog psa, labradora Rokija, život im se izmjenio iz temelja. Svijet kinologije i briga i obuka pasa potakla ih je da osnuju svoju prvu uzgajivačnicu Navigo.

Potreba za kvalitetnim prostorom za pse zahtijevala je novu avanturu. Obitelj Jukić kupila je zemljište nadomak Splita i krenuli prvo s izgradnjom kuće na kupljenom zemljištu i preseljenjem iz Splita. Ono što je uslijedilo bio je samo početak ove fantastične priče. Naime, sami su uvidjeli nedostatak smještaja za pse onda kada vlasnik iz određenih razloga mora biti odsutan.

Vođeni tom idejom, obitelj Jukić pokrenula je prvi hotel za pse. U početku imali su 6 smještajnih jedinica, te se i sami iznenadili polučenim uspjehom.

Motivirani istim, krenuli su u novi projekt. Nova avantura značila je veći i luksuzniji hotel za pse Navigo za čak 14 smještajnih jedinica koji danas ima i plato za igranje, i prvi hrvatski bazen za pse.

Tko su sve ”gosti” ovog hotela iz bajke, i s kojim su se izazovima morali suočiti članovi obitelji na svom, moramo priznati, iznimno neobičnom i hvalevrijednom putu, saznajte u još jednom turističkom podcastu Turizam24.

Ima li šanse da ovakav vid usluge bude i dio turističke ponude Dalmacije i koliko stranih posjetitelja poseže za ovakvom uslugom dok je u Hrvatskoj na odmoru, otkrit će nam vlasnik Stipe Jukić. Jer kao što bi Waltey Disney rekao: ”Svi naši snovi se mogu ostvariti – ukoliko budemo imali hrabrosti da ih slijedimo.”

S tom mišlju i naš podcast ide dalje. Stoga se ne zaboravite pretplatiti na naš Youtube kanal Turizam24 i zapratiti naš Facebook profil Turizam24.

Više o hotelu Navigo možete doznati na njihovom Facebook profilu Navigo Hotel za Pse.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno