Utorak, 30 svibnja, 2023

TUI Fly prva objavila zimski red letenja za 2021./2022. i daje opciju besplatnog otkazivanja

Letjet će sa 17 zrakoplova iz polaznih zračnih luka u Hannoveru, Düsseldorfu, Frankfurtu, Stuttgartu i Münchenu

TUI Fly bila je prva zrakoplovna tvrtka koja je objavila zimski red letenja za 2021./2022. Lete na ukupno 14 odredišta u toplim morima: Egiptu, Maroku, Portugalu, Španjolskoj, Cipru i na Zelenortskim otocima. Gotovo polovica ukupnog kapaciteta od preko milijun sjedećih mjesta nalazi se na letovima za četiri kanarska otoka Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria i Tenerife.

Opcija ponovnog rezerviranja, koja je sada dostupna, osigurava najveću moguću fleksibilnost u planiranju odmora: Sve novo rezervirane karte u tarifi Perfect mogu se rezervirati neograničen broj puta i uz besplatno otkazivanje do sedam dana prije polaska.

“Očekujemo daljnju stabilizaciju 2021. godine kroz strategije ispitivanja i dostupnost cjepiva”, kaže Oliver Lackmann, generalni direktor TUI Fly. „Zbog toga smo optimistični u vezi sa sljedećom zimskom sezonom i opet čvrsto planiramo s odredištima u Egiptu, Maroku i Zelenortskim ostrvima.“

Za zimski red letenja, zračna linija za odmor poletjeti će sa 17 zrakoplova iz polaznih zračnih luka u Hannoveru, Düsseldorfu, Frankfurtu, Stuttgartu i Münchenu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno