Subota, 23 rujna, 2023

Trogirski Brown Beach : Uložit će 1,2 milijuna eura za širenje, a preko 25 milijuna eura za gradnju luksuznih vila

Hotel smo zatvorili 30. rujna, a radovi su počeli 1. listopada. Radovi idu poprilično brzo. Čak i bolje od očekivanja, kaže Stanka Karažija.

Radi se punom parom

U trogirskom Brown Beach House Hotelu & Spa upravo je u tijeku investicija u vrijednosti 1,2 milijuna eura u proširenje kapaciteta hotela za 15 novih smještajnih jedinica. Radi se punom parom, a sve bi trebalo biti gotovo do travnja sljedeće godine. Hotel će u nadolazećoj sezoni imati 59 smještajnih jedinica.

Riječ je o hotelu koji trenutačno ima 44 prostrane sobe i apartmana, od čega većina ima pogled na grad Trogir, a pojedine sobe u stražnjem objektu imaju privatni jacuzzi.

25 milijuna eura za 25 luksuznih vila

– Usporedo s tom investicijom, u sljedećoj godini krenut ćemo u još jednu, i to značajniju investiciju u vrijednosti 25 milijuna eura. Riječ je o gradnji 25 luksuznih vila na zemljištu koje je u našem vlasništvu i u blizini je hotela. Ta je investicija trebala biti realizirana ove godine, ali smo je malo prolongirali zbog trenutačne situacije u svijetu, ali i zbog činjenice da nije baš ugodno obavljati građevinske radove dok su gosti u hoteli.

Radovi počinju u siječnju

Ne bi im bilo ugodno boraviti ovdje jer je zemljište u blizini hotela. Riječ je o velikim iskopima i ravnanju tla tako da će na gradilištu jedno vrijeme biti angažirana teška mehanizacija. Kad bismo sada krenuli, najveće gradilište bilo bi početkom lipnja, a to ne želimo u situaciji kad nam gosti borave u hotelu. U svakom slučaju investicija će krenuti uskoro. Izgledno je da će radovi početi u siječnju – objašnjava Stanka Karažija, direktorica Brown Beach House Croatia.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno