Utorak, 30 svibnja, 2023

Trendovi sustava rezervacija u 2021. Gost podcasta Marko Mišulić, aplikacija Rentlio

Live turistički podcast Turizam24, ”Trendovi sustava rezervacija u 2021.”, utorak, 16. veljače u 15.00h

Trendovi u sustavu rezervacija tema je koja će zasigurno zanimati mnoge hrvatske iznajmljivače i vlasnike malih obiteljskih hotela. Stoga nema bolje osobe da nam o tome ispriča nešto više od Marka Mišulića, vlasnika tvrtke Rentlio i kreatora channel managera koji zadovoljava sve potrebe upravo tog turističkog sektora.

U novom podcastu koji će uživo biti emitiran na Youtube kanalu Turizam24 gost će biti Marko Mišulić, vlasnik agencija Rentlio. Marko je direktor i osnivač Rentlija, vodećeg domaćeg cloud PMS i channel manager sustava koji, osim u Hrvatskoj, ima korisnike i u preko 40 zemalja svijeta. U posljednjih 6 godina, Rentlio se prometnuo u predvodnika digitalizacije i automatizacije procesa u turizmu, a kako sami kažu – tek su na početku.

Rentlio – ključ u ruke

Tvrtka Rentlio omogućava “ključ u ruke” poslovanje malim iznajmljivačima. Priča počinje s programiranjem iz hobija i vlastitih potreba. Dokaz uspješnosti ideje je da Rentlio stalno raste, a osobito je zanimljivo što je Marko firmu bazirao u Zadru, iz vlastitih vrijednosti da je za uspjeh potrebno imati i dobar život u dobroj okolini. Kroz automatizaciju poslovnih procesa nastoji nuditeljima smještaja maksimalno olakšati svakodnevno poslovanje kako bi se oni mogli fokusirati na kvalitetu usluge koju pružaju u svojim objektima. Mobilna verzija aplikacije logičan je iskorak u tom smjeru. Stoga mobilna Rentlio aplikacija u dijelu prijave gostiju na sustav eVisitor Hrvatske turističke zajednice koristi BlinkID tehnologiju, koja je razvijena od strane isto tako domaće tvrtke –MicroBlink

Podcast Turizam24 – utorak, 16. veljače u 15.00h

U našem podcastu idući tjedan voditelj Josip Sedlar razgovarat će s našim gostom o izazovima koji su postavljeni pred turistički sektor u 2020. te koliko je zapravop važno imati unutar svog poslovanja neki od channel managera koji se nude. I koliko zapravo hrvatskih iznajmljivača i obiteljskih hotela koriste suvremene alate za poslovanje u turističkom smještaju.

Podcast Turizam24 možete pratiti na:

Više o svemu saznat ćete ako nam se u utorak, 16. veljače u 15.00h pridružite na našem live podcastu. Sigurni smo da ćete uspjeti dobiti odgovore na mnoga vaša pitanja, i pozivamo vas da sudjelujete vašim komentarima i pitanjima. I naravno, da se pretplatite na naš YouTube kanal Turizam24 jer svaka podrška je dobrodošla!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno