Nedjelja, 24 rujna, 2023

Tourism,travel & Tech – deveto izdanje Bug konferencije od

Bugova konferencija 3T (Tourism, Travel & Tech) je profesionalna konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva. Peto izdanje ove konferencije zakazano je za 22. ožujka 2022., uživo u zagrebačkom HUB385 i online.

Keynote predavanje održat će Sonja Prvan, dizajner odgovornog turističkog iskustva, na temu “Održivost i doživljaji kao booster turističke ponude”  te će govoriti o socijalno i okolišno odgovornim putovanjima. 

Diplomirani psiholog, HR ekspert i doktorand digitalne ekonomije, Aco Momčilović govorit će o primjeni umjetne inteligencije koja polako iz sektora financija, zdravstva ili vojne primjene svoj put pronalazi i prema turizmu. Koliko je turizam pogodan za AI rješenja i imamo li već sada neke dobre prakse – čut ćete u njegovom predavanju.

Na primjerima Valamara i Arena Hospitality Group prezentirano će biti rješenje robotizacije poslovnih procesa korištenjem tehnologije Robotiq.ai, a predavač će biti Marko Gudelj, doktor računalne znanosti i suosnivač tvrtke Robotiq.ai.

Najavljena je i jedna opuštenija, ali vrlo aktualna tema. O primjeni megapopularne društvene mreže TikTok u sektoru turizma govorit će možda i najpoznatiji domaći TikToker i jedan od deset najpopularnijih na Balkanu, Dario Marčac. 

Konferencija se može pratiti putem live streaminga, potpuno besplatno, ali uz prethodnu prijavu, a ulaznice za sudjelovanje uživo možete kupiti ovdje.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno