Ponedjeljak, 25 rujna, 2023

Tourism Travel and Tech konferencija održat će se po četvrti puta

Konferencija 3T – Tourism Travel and Tech u organizaciji Buga i Mreže održat će se virtualno 23. ožujka 2021. 3T je konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, a ovogodišnje izdanje održat će se po četvrti puta. 

“Svi koji rade u turizmu ili s turizmom, morat će upregnuti tehnologiju kao način izlaska iz neviđene krize koja je snašla taj sektor. Može li turizam biti održiv i kako nam razvoj tehnologije u tome pomaže ili pak odmaže, te kako zadržati kvalitetu života na željenoj razini uz rast turističkog prometa? Aplikacije za turizam budućnosti – hoće li VR i AR smanjiti potrebu za fizičkim putovanjem na lokaciju i time riješiti dio problema? Tko uopće želi putovati na taj način? – to su neka od pitanja koja ćemo nastojati otvoriti na ovogodišnjem izdanju konferencije“, istaknuo je Oleg Maštruko, direktor konferencije 3T.

Pandemijska i post-pandemijska zbivanja na planu turizma, dakako, otvaraju i mogućnosti za IT i tech. Glavni leitmotiv ovogodišnjeg izdanja konferencije 3T je klima – održivost – tehnologija, a pitanje koje nas sve muči – kako preživjeti nakon pandemije?

Kao jedan od keynotera nastupit će Zoran Pejović, svjetski ekspert kad je u pitanju hospitality industrija, a održati će predavanje pod nazivom Kako zadržati najbolje ljude u turizmu u post-covid svijetu?. Drugi keynote predavač, Robert Sedlar, ekspert za turizam, analizirat će efekte pandemije na turistički sektor i ponuditi savjete za budućnost.

Uz spomenuto, planirano je još niz predavanja, prezentacija i diskusija. Najavljen je nastup Ilije Brajkovića, stručnjaka za digitalni marketing i najbolje ocjenjenog predavača na prethodnim 3T konferencijama, s temom Kako razvaliti sadržajem i izgraditi osobni brending na društvenim mrežama? Nastupit će i vodeći hrvatski chef Mate Janković.Više informacija o konferenciji dostupno je na mrežnoj stranici 3t.bug.hr.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno