Srijeda, 4 listopada, 2023

Thomas Cook revitalizira poslovanje! Fosun platio milijune.

Thomas Cook se vraća!

Tisuće izgubljenih radnih mjesta, prošlogodišnji kolaps samo su neki od razloga zbog kojih namjeravaju ograničiti svoje usluge isključivo na internet.

Kineski Fosun, oživjet će najstariju britansku turističku tvrtku u roku od nekoliko tjedana i time početi puniti sustav rezervacijama za narednu sezonu.

Tvrtka koja je stara punih 179 godina propala je i otišla u stečaj zbog iznimno velikih dugova. Fosun je bio jedan od većih dioničara, a krajem 2019. platio je pozamašan iznos od 11 milijuna funti za web stranicu, korištenje profila na društvenim mrežama i robne žigove. No ono što treba, jest dozvola britanskog regulatora o financijskoj zaštiti paket aranžmana i nekih rezervacija letova.

O samom pokretanju Thomas Cook-a Fosun se još nije izjasnio u javnosti. Kako doznajemo, Božić je termin kada bi se trebali realizirati planovi, i ako ćemo biti vođeni prijašnjim godinama uspješnog poslovanja te smanjenim obujmom ovogodišnjih turističkih kretanja, Thomas Cook naići će na veliku potražnju na turističkom tržištu.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno