Subota, 23 rujna, 2023

The Plitvice Times postao dio nakladnika Prilika Grupa

The Plitvice Times, specijalizirani turistički magazin na engleskom jeziku, ušao je u portfelj Prilika Grupe. Ovo je službeno potvrdila i Agencija za elektroničke medije.

Tako je dio Prilika Grupe postao i medij iz područja turizma. Pokrenut u listopadu 2017. godine kao web portal koji pokriva široko područje Plitvica i svakodnevno informira turiste, građane i sve zainteresirane.

The Plitvice Times

Podsjetimo, nakon uspješnog djelovanja na online platformi, 2018. godine pokrenuto je i tiskano izdanje. Ono se besplatno distribuira na više od 60 lokacija diljem Hrvatske i inozemstva te je do ovog trenutka izašlo sedam tiskanih izdanja. Osim toga, magazin se može prelistati i u digitalnom izdanju, što mu daje dodatni doseg čitatelja iz cijelog svijeta. The Plitvice Times prati i otkriva poznate i manje poznate sadržaje, lokacije i iskustva. Donosi zanimljive priče, preporuke i reportaže koje Liku, ali i cijelu Hrvatsku, pokazuju u drugačijem svjetlu. Magazin je sudjelovao i u promotivnom oglašavanju hrvatskih destinacija preko Hrvatske turističke zajednice. Zabilježena je i suradnja s brojnim dionicima iz turističkog sektora Ličko-senjske i Karlovačke županije. 

Izlazak 8. broja magazina u prosincu 2020. godine

„Proces koji smo proveli u proteklih nekoliko mjeseci sada je gotov. S obzirom da su tvrtke blisko surađivale gotovo cijelo vrijeme izlaska magazina, ovo je bio više „formalni“ proces kojim smo The Plitvice Times dočekali u medijskom odjelu Prilika Grupe. Sada je u društvu s portalom Lika Club. Vjerujemo da će u dogledno vrijeme naša dva medija dobiti i novo društvo iz drugih dijelova Hrvatske. The Plitvice Times će se nastaviti razvijati u skladu s tržišnim mogućnostima, nažalost turista trenutno nema. No do polovice sljedeće godine moramo vjerovati u poboljšanje situacije s korona virusom. Ono što ovim putem možemo najaviti je izlazak 8. broja magazina u prosincu 2020. godine. Pri tome se nadamo da će se i epidemiološki uvjeti stabilizirati.“, izjavio je vlasnik Prilika Grupe, Ante Fumić.

Unatrag posljednjih mjeseci provedeno je operativno preuzimanje The Plitvice Timesa od strane medijskog odjela Prilika Grupe. Također su provedeni svi pravni i knjigovodstveni koraci koji su za to bili potrebni. 

Proces je odrađen zbog jednostavnosti i višegodišnje bliske suradnje tvrtki Plitvice Times j.d.o.o. i PRILIKA GRP d.o.o.. Ovo je zapravo samo formalizacija postojećeg stanja i još jedan logičan korak u medijskom osnaživanju Prilika Grupe. Grupa koja sada osim magazina The Plitvice Times u svom vlasništvu ima i najčitaniji lički portal Lika Club.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno