Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

Teku prijave za šesti Forum obiteljskog smještaja

Šesti Forum obiteljskog smještaja (FOS), najveće godišnje okupljanje pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu – iznajmljivača održat će se u Pazinu, od 12. do 13. studenog 2021.

Dvodnevno događanje ponudit će pregršt tema atraktivnih iznajmljivačima. Prvi dan donosi teme o promjenama i novostima u zakonodavstvu i panel na temu „Budućnost obiteljskog smještaja“  na kojem se očekuju predstavnici Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice, Zajednice obiteljskog turizma HGK koji će raspravljati o budućem smjeru razvoja obiteljskog smještaja i njegovoj poziciji u narednoj Strategiji razvoja održivog turizma do 2030. godine.

Prvi dan očekuje se i predavanje o Booking.com trendovima za 2022. godinu kao i atraktivno predavanje o važnost suradnje privatnih iznajmljivača s pružateljima ostalih usluga u turizmu.

Drugi dan predstavit će se trendovi i alati za unapređivanje ponude i brendiranje smještaja te će biti održane i prezentacije o prednostima rada s putničkim agencijama te zanimljiva predavanje o prilagodbi novim turističkim trendovima i kako kvalitetno osmisliti strategiju upravljanja cijenama svojih objekata. Na kraju sve sudionike čeka uvijek aktualno i zanimljivo predavanje o poreznom položaj pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Sudjelovanje na FOS-u je besplatno uz obveznu online prijavu putem linka ovdje.

Više informacija kao i sam program događanja možete vidjeti ovdje.

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno