Nedjelja, 4 prosinca, 2022

TAP Portugal od lipnja povezuje Lisabon i Zagreb

TAP Portugal se 02. lipnja vraća u Zagreb! Nakon više od 5 godina, portugalski će nacionalni avioprijevoznik obnoviti promet na liniji između Lisabona i Zagreba, piše Croatianaviation.com.

Kompanija je još u rujnu prošle godine najavila ponovno uvođenje ove linije od 28. ožujka, no zbog globalne pandemije letovi su odgađani iz mjeseca u mjesec. Kompanija je sada potvrdila kako će od 02. lipnja krenuti s redovnim letovima na ovoj liniji.

Linija će od početka lipnja prometovati tri puta tjedno, svake srijede, petka i nedjelje.

U cijeloj ljetnoj sezoni, od početka lipnja do kraja listopada, portugalski će nacionalni avioprijevoznik između Lisabona i Zagreba u prodaji imati 17.732 sjedala.

Nakon što 02. lipnja TAP Portugal obnovi promet na navedenoj liniji, Zagreb će postati jedina hrvatska zračna luka iz koje je moguće direktno letjeti prema Lisabonu.

Vezano uz restrikcije u putovanju zbog globalne pandemije, ulazak u Portugal moguć je uz negativan PCR test. Rezultat testa ne smije biti stariji od 72 sata prije početka putovanja.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno