Švicarski Edelweiss najavio letove na liniji Zurich – Split već za božićne blagdane

176
Eurowings

Iako Edelweiss prometuje prema Splitu samo u ljetnom redu letenja, ova je švicarska kompanija najavila letove na liniji Zurich – Split za prosinac ove i siječanj sljedeće godine. Karte su u prodaji na službenim stranicama Edelweissa i Swissa koji ima code-share na ovoj liniji, prenosi croatianaviation.com.

Code-share letovi

Edelweiss će u prosincu obaviti tri leta prema i iz Splita, u subotu, 19.12., srijedu, 23.12., te subotu, 26.12. Zrakoplovi će na sva tri leta iz Zuricha poletjeti u jutarnjim satima.

Tri leta najavljena su i u prvoj polovici siječnja, preciznije, u subotu, 02.01., srijedu, 06.01., te subotu, 09.01. Edelweiss će se zatim ponovno vratiti u Zračnu luku Split s početkom ljetnog reda letenja, u travnju 2021. godine.

Podsjećamo, u posljednjih 10 dana još su dva prijevoznika najavila uvođenje letova na liniji Zurich – Split: njemački Condor te Chair Airlines.

Condor Airlines uvodi liniju Zurich – Split

Chair Airlines uvodi liniju Zurich – Split

Edelweiss će u suradnji sa Swissom ponuditi letove na liniji Zurich – Split – Zurich upravo u vrijeme blagdana, pa je za očekivati da će popunjenost zrakoplova biti zadovoljavajuća s obzirom na to da će se brojni građani upravo u vrijeme blagdana vratiti kući, a za očekivati je da će se i određeni broj turista odlučiti provesti blagdane u Splitu i regiji.

Želiš sve najvažnije vijesti na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj Pregled dana svaki dan u 16.00.

Please wait...

Thank you for sign up!