Četvrtak, 30 ožujka, 2023

SVAKA KRIZA JE PRILIKA – Nenad Nizić, predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK

Prilika koja se pojavila kao posljedica krizne godine i pandemije jest pozicioniranje ruralnog turizma u Hrvatskoj. Broj turista ne može se gledati striktno u odnosu na povečanje novo zaraženih virusom COVID -19  a da se u obzir ne uzme određena turistička situacija, vrsta smještaja u kojoj borave i drugi faktori. 

Tako su kuće za odmor, luksuzne vile pravi hit na tržištu s mišljenjem da se neće zadržati samo na kratkoročnom trendu, već da će dugoročno biti pozicionirane kao glavni proizvod smještaja kako na Jadranu tako i u unutrašnjosti. Dapače bez obzira što  imamo ‘’izvanrednu’’ turističku sezonu, i pesimističku sliku turizma danas, ovi smještajni kapaciteti bilježe odličnu popunjenost shodno prilikama.

 Dovoljan pokazatelj za to jest najveći svjetski lanac hotela Marriott koji je prošle godine krenuo s novom kampanjom svog proizvoda Homes & Villas by Marriott International i doživio odličan rezultat. 

HGK kroz brand Stories, Croatian Unique Hotels promovira male luksuzne hotele koji su udruženi u Grupaciju jedinstvenih luksuznih hotela HGK.

“Cilj nam je pozicionirati se na međunarodnom tržištu kroz vrhunsku uslugu, jedinstvenu ponudu i poseban gourmet doživljaj. Kriza kroz koju svi prolazimo pokazuje nove trendove, ali ponovno potvrđuje da je proizvod najvažniji i nakon ove krize naši će gosti još više biti u potrazi za malih hotelima sa što više autentičnim i osobnim iskustvom, na čemu Stories hoteli baziraju i razvijaju svoju ponudu”, naglasio je Nenad Nizić, predsjednik Grupacije jedinstvenih luksuznih hotela HGK.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno