Utorak, 26 rujna, 2023

Suradnja Thomas Cook i Paxport-a kroz sofisticiranu tehnologiju ‘online turizma’

Thomas Cook nedavno je ponovno pokrenuo putovanja online putem ThomasCook.com, vraćajući jedno od najpriznatijih imena u turističkoj industriji nakon preuzimanja od strane Fosun Tourism Group. Koristi razne proizvode i usluge tvrtke Paxport kako bi svojim korisnicima pružili najbolje iskustvo, Thomas Cook kompanija pristupa modernom tehnologijom organizacijom letova. Naročito putem provjerenog jedinstvenog API-ja, gdje se više sadržaja lako može dodati.

Vodeća Paxportova agregacijska platforma PaxFaB čini središnji dio nove Thomas Cook ponude i podržana je korištenjem PaxCachea. Ovakav način isporučuje sofisticiranu tehnologiju predmemoriranja leta koja nudi puno precizniji omjer izgleda i rezerviranja. Nagrađivana tehnologija digitalnog plaćanja tvrtke Paxport podržava poslovanje tvrtke Thomas Cook upotrebom usluge Pax2Pay. Ovakva usluga uključuje plaćanje virtualnim karticama i time potpomaže automatizaciju, stvarajući novi tok prihoda. Unatoč izazovnoj situaciji u svijetu putovanja, tim Paxporta dovršio je isporuku svih usluga na vrijeme, nudeći daljnju potporu širem projektu implementacije Thomasa Cooka i usko surađujući s ključnim dionicima, što je veliki plus cijeloj organizaciji Paxport.

Time su pokazali da predanost poslovanju za svrhu uvijek ima osnaživanje kompanije čak i kroz najteža vremena.

Paxport

Paxport je brzo rastuća tvrtka za putnička rješenja sa sjedištem u Švedskoj i Velikoj Britaniji. Paxport stvara nove izvore prihoda za zrakoplovne tvrtke, turoperatore i putničke agente. Portfelj proizvoda uključuje PaxShop (platforma za plasiranje robe), Pax2Pay (rješenja za plaćanje), PaxCache (predmemoriranje podataka), PaxManagement (aktivnosti u slobodno vrijeme) i PaxFaB (agregacija letova i hotela). Paxport rješenja sastoje se od usluga zasnovanih na oblaku i outsourcinga dizajniranih za rješavanje širokog spektra izazova u upravljanju putovanjima. Paxport je osnovan 1994. godine i opslužuje preko 80 zračnih prijevoznika i 250 prodavača u Europi. Također je vlasnik certifikata za IATA NDC razinu 3.

Tony Barker, izvršni direktor tvrtke Paxport, rekao je: „Ovo je važno partnerstvo koje još jednom pokazuje kvalitetu naših rješenja u kojima smo u mogućnosti surađivati ​​s globalnim igračima u internetskim putovanjima. Radujemo se što ćemo pomoći Thomasu Cooku da još jednom izraste u jednu od vodećih europskih marki. ”

Alan French, izvršni direktor tvrtke Thomas Cook, rekao je: „Nova tvrtka Thomas Cook temelji se na izvrsnoj tehnologiji, tako da je partnerstvo s Paxportom prirodno. Obvezali smo se kontinuirano ulagati u našu platformu kako bismo proširili izbor za naše kupce, a rješenja tvrtke Paxport omogućuju nam da ponudimo najbolje moguće letove i cijene na tržištu te da transakcije učinimo jednostavnim i sigurnim. ”

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno