Srijeda, 7 prosinca, 2022

Sudionici zdravstvenog i wellness turizma na dvodnevnom virtualnom događanju

U ponedjeljak i utorak, 7.-8. lipnja, održava se Network on Wellness and Health Tourism (NOW+H) virtualno događanje putem kojeg se povezuje dobavljače usluga iz područja wellnessa i zdravstvenog turizma iz jugoistočne Europe s potencijalnim kupcima na globalnom nivou.

10Uz unaprijed dogovorene sastanke sudionici će moći poslušati i diskusiju Kent Richardsa, korporativnog direktora operacija, Six Senses Spa te Yvonne Tesch, direktorice kvalitete, FMTG Services koji će diskutirati o trendovima u wellnessu, koja su njihova predviđanja razvoja tog segmenta te kako su se promijenile potrebe i zahtjevi gostiju tijekom korona krize, piše turizmoteka.hr.

Cilj dvodnevnog događanja je omogućiti virtualne sastanke između dobavljača te inozemnih kupaca kako bi na taj način ostvarili nove kontakte na tržištu, razmijenili informacije, susreli nove partnere te dogovorili suradnje.
NOW+H na jednom mjestu okuplja turističke agencije, turoperatore i kupce usluga s jedne strane te hotele, medicinske institucije i ostale pružatelje usluga s druge strane.

Partneri NOW+H su Falkensteiner Hotels & Residences, Liburnia Riviera Hoteli te Terme Sveti Martin. Više informacija o samom događanju dostupno je na službenoj stranici, a prijaviti se možete još uvijek putem ovog linka.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno