Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Studio za vizualna i hibridna događanja ima samo zagrebački Westin

Ovaj zagrebački hotel prvi je otvorio studio za virtualna i hibridna događanja.

Novi vizualni studio dio je dvorane Maksimir koja može zaprimiti oko 30 sudionika, dok se ostali sudionici uključuju putem online platformi. Zagrebački Hotel Westin, koji posluje u okviru rovinjske Maistre, prvi je hotel u Zagrebu koji je tržištu ponudio  audio vizualni studio, kao odgovor na sve izazove organizacije događanja, konferencija i kongresa u uvjetima pandemije.

Kako smo doznali iz Maistre, Hotel je  u suradnji s domaćom tvrtkom Ivas Group osmislio, dizajnirao i opremio audio vizualni studio koji raspolaže sa svom potrebnom opremom i tehnologijom (bina, govornica, LCD ekrani, smart flip chars, ozvučenje, usluga snimanja i live broadcasta) za uspješno održavanje virtualnih te hibridnih događanja. Novi vizualni studio dio je dvorane Maksimir koja može zaprimiti oko 30 sudionika, dok se ostali sudionici uključuju putem online platformi. Coffee break, kao uvijek poželjna opcija, je također dostupan.

Odgovor hotela Westin na nove zahtjeve tržišta

Ovim studiom za virtualna i hibridna događanja, Westin je u potpunosti odgovorio na trenutne zahtjeve tržišta, istaknuo je za Poslovni.hr Darko Radetić, direktor hotela, ujedno jedinog zagrebačkog hotela koji je ostao otvoren kroz cijelu ovu godinu, unatoč pandemiji i potresu.

„Uz to što smo poslovanje u potpunosti uskladili s epidemiološkim mjerama, napravili smo korak dalje i osmislili ovaj proizvod. Iako i dalje postoji interes za organizaciju MICE događanja u klasičnom smislu, sve je više upita za održavanje virtualnih ili hibridnih događanja pa očekujemo da će ovaj, na našem tržištu jedinstven proizvod, privući brojne partnere i goste“ kazao je Radetić.

The Westin Zagreb hotel je smješten u samom središtu grada Zagreba. Poznat po iznimnoj usluzi, sjajnoj gastronomiji i diskretnom ambijentu, hotel The Westin Zagreb je omiljeno mjesto susreta poslovnih ljudi te redoviti domaćin najvažnijih nacionalnih i međunarodnih događanja.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno