Subota, 1 travnja, 2023

Stiže najljepši vikend u Samoboru, jesenski dan okupan bojama i bogatim gastronomskim nagradama za posjetitelje

Ne propustite subotu gdje u Samoboru spajamo umjetnost, vino i gastronomske specijalitete. Izložbu na otvorenom prate bogate gurmanske nagrade za posjetitelje!


Ove subote, 20.11., od 12 do 18 sati, dođite u Samobor na Trg Kralja Tomislava gdje će s odvijati Via ART, multimedijalna umjetnička izložba koja prenosi priče o vinarima i vinskim cestama Zagrebačke županije. Via ART uz to će okupiti i brojne lokalne ugostitelje u čijoj ćete gastro ponudi također moći uživati. U suradnji s gradom Samoborom i ugostiteljima, posjetitelje očekuju brojne gurmanske nagrade.

Na društvenim mrežama Turističke zajednice Zagrebačke županije, Facebook-u i Instagram-u posjetitelji Via Art, izložbe na otvorenom imaju prilike osvojiti:
– 20 kremšnita u Kavani Livadić
– 2 ručka za 2 osobe u restoranu Samoborska klet
– 2 ručka za 2 osobe u restoranu Krčma „Gabreku 1929.“
– 10 degustacija bermeta u vinariji Filipec – Podrumi Philipecz
– 10 karata za posjet Samoborskom muzeju
– 20 greblica u pekarnici Nikl
Nagradna igra traje do petka, 19.11 u 20.00 h. Detalje pratite na društvenim mrežama.

Događanje Via ART odvija se u sklopu projekta ‘In Cultura Veritas’ kojem je cilj povezivanje, razvijanje i promoviranje kulturne baštine uz vinske ceste. ‘In Cultura Veritas’ poziva vas da obiđete vinske ceste u Zagrebačkoj županiji gdje su u vinu, kulturi, prirodi i gastronomiji uživale čak i svjetski poznate slavne osobe poput Beethovena, Charlieja Chaplina, Isadore Duncan i Franza Liszta.
Zaokružite s nama ovu predivnu jesen ovog vikenda u Samoboru i krenite Via vino!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno