Subota, 1 travnja, 2023

Stefano Ladavac, osnivač Infinity Luxury u 23. turističkom podcastu Turizam24

Znači li Made in Italy više nego Made in Croatia u svijetu biznisa, i razmišlja li o otvaranju podružnice u susjednoj zemlji, otkrio nam je Stefano Ladavac u još jednom turističkom podcastu Turizam24. Priča mladog čovjeka iz unutrašnjosti Istre koji danas izvozi na američko tržište jedinstven proizvod u svijetu svakako je razlog da pogledate naš podcast s voditeljem Josipom Sedlarom.

Koliko je prošlo od dječačke ideje do uspješnog poduzetničkog projekta i tko su danas klijenti tvrtke Infinity Luxury saznali smo u razgovoru sa samim osnivačem i vlasnikom tvrtke.

Prvi i jedini kameni vanjski luksuzni tuš koji je ujedno i prenosiv proizvod na svjetskom tržištu otvara nove prilike i promovira hrvatsku industriju. Nevjerojatan uspjeh, trud i upornost obilježja su hrvatske tvrtke koja za petogodišnji cilj ima zaposliti do 50 djelatnika i otvoriti podružnice u Americi i na Bliskom istoku.

Cijeli podcast možete pogledati ovdje a ne zaboravite pretplatiti se na naš Youtube kanal i pratiti buduće zanimljive goste podcasta.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno