Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Splitski hotel uveo vlastitu aplikaciju za lokalne atrakcije

Cornaro Hotel pokrenuo je novu web stranicu www.cornarohotel.com koja sadrži potpuno nov, čist, moderan izgled i posjetiteljima dodatno približava Cornaro iskustvo. Nudi više informacija i usluga, uključujući mogućnost direktnog rezerviranja svih usluga te potpuno prilagođen i operativan izgled.

Novom web stranicom Cornaro Hotel želio je stvoriti jedinstveno „user-friendly“ iskustvo pregledavanja sadržaja i ponude za svoje goste i poslovne partnere. Ovom promjenom, Cornaro Hotel ide korak dalje kako bi se pridružio digitalnim liderima u turističkoj industriji te njenim glavnim i vodećim trendovima.

Svrha novog izgleda i stila web stranice Cornaro Hotela je pružiti inovativnost, resurse, moderne i profesionalne ugostiteljske standarde te informacije klijentima, bilo da se radi o poslovnim putovanjima, sastancima, posebnim događanjima ili odmoru.

Kao dopuna web stranici, dostupna je i aplikacija hotela – Cornaro Hotel Concierge. Aplikacija u bilo kojem trenutku donosi sve hotelske usluge i uvid u lokalne atrakcije.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno