Nedjelja, 5 veljače, 2023

Splitski hotel Cornaro zaradio 5 zvjezdicu i time potvrdio svoju kvalitetu

Hotel s istaknutom misijom, vizijom, ciljem, stavom i društveno odgovornim radom utjelovljuje kreativnu energiju i lokalni duh grada Splita.

Nadovezujući se na osmogodišnje Cornarovo uspješno pružanje gostima besprijekorne usluge, dosljednu kvalitetu kroz sve ove godine i proširenje hotela, daljnja ulaganja, UHPA-in pridruženi član, Coranaro hotel sada s ponosom ističe da su postali hotel s 5 zvjezdica.

Cornaro Hotel vrhunski je hotelski brend koji pruža pozitivnu i personaliziranu uslugu u modernim prostorima i centralnom gradskom položaju.

Osobno zahvaljujem svima na povjerenu i podršci Cornaro Hotelu tijekom proteklih 8 godina, posebno našim cijenjenim zaposlenicima koji su pokazali istinsku predanost i iznimnu kvalitetu usluge. Jednako smo zahvalni našim partnerima, našim dragim i cijenjenim gostima na kontinuiranoj podršci i povjerenju, svi su nam bili motivacija istaknula je Ivana Klarić, hotel manager te dodaje kako članovi hotelskog tima neprestano uče i rade kako bi pozitivno utjecali na ponudu i kvalitetu.

Hotel Cornaro kao urbani stil života u centru grada odražava životopisnu atmosferu i pulsirajući ritam drevnoga grada Splita. Nekoliko koraka od carske Dioklecijanove palače, hotel je okružen svim glavnim atrakcijama i mnoštvom trgovina, restorana i barova nudeći sve što je potrebno za poslovno putovanje te idealno mjesto za istraživanje grada na odmoru.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno