Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Španjolski Vueling vraća se u Dubrovnik već u siječnju 2021. godine

Vueling: Povratak u Zračnu luku Dubrovnik već u siječnju!

Španjolska niskotarifna aviokompanija planira se vratiti u Zračnu luku Dubrovnik već u siječnju 2021. godine.

Kompanija je s krajem ljetnog reda letenja prekinula promet prema svim hrvatskim zračnim lukama, a Dubrovnik je trenutno jedino planirano odredište u Hrvatskoj i u zimskim mjesecima, prema croatianaviation.com.

Ovog je ljeta Vueling prometovao prema Zagrebu, Splitu i Dubrovniku, reducirano u odnosu na prošlogodišnji ljetni red letenja.

Vueling planira ponovno uspostaviti liniju Barcelona – Dubrovnik s početkom 2021. godine. Redovni letovi između ova dva grada trenutno su najavljeni od nedjelje, 03. siječnja 2021. godine, dva puta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje.

Linija bi trebala prometovati sve do kraja zimskog reda letenja (28. ožujka 2021.) s navedena dva leta tjedno, a za ljetni red letenja sljedeće godine kompanija trenutno u prodaji ima svakodnevne letove na ovoj liniji. Realizacija ovih letova prije svega će ovisiti o globalnoj situaciji s korona virusom koja direktno utječe na samu potražnju, pa će Vueling, u slučaju komercijalne neisplativosti, otkazati najavljene letove.

Advent

Vueling za sljedeću ljetnu sezonu najavljuje letove prema četiri hrvatske zračne luke; Zagrebu, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no o ljetnom redu letenja ove aviokompanije još ćemo pisati, preuranjeno je donositi zaključke toliko mjeseci unaprijed, osobito u ovim neizvjesnim vremenima.

Namjera Vuelinga da u zimskom redu letenja prometuje na liniji Barcelona – Dubrovnik jest svakako pozitivna vijest no pitanje je, još jednom napominjemo, kakva će biti potražnja na tim letovima, o čemu će ovisiti i realizacija istih.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno