Utorak, 26 rujna, 2023

Soi Fusion otvara još jedan lokal kao najveći promotor azijske ulične hrane u Zagrebu

Soi Fusion uskoro bi u zapadnom dijelu Zagreba u Španskom, trebao otvoriti svoj drugi lokal, Soi Street, objavila je Dobra hrana. U Soi Fusionu u četvrtak još nisu htjeli govoriti o novom projektu, ali u svakom slučaju riječ je o dobroj vijesti za dio grada u kojemu radi i živi golem broj ljudi, a osim pizzerija O’Hara i Public, restorana Zelendvor i još par lokala, nema mnogo adresa s pristojnom hranom.

Chef Vid Nikolić i Vedran Gulin Soi Fusion Bar u dvorištu hostela Swanky Mint otvorili su 2019. kao svoj prvi Nikolićev samostalni projekt, s odličnim mladim Dinom Popovićem u kuhinji, piše plavakamenica.hr. U nepuna dva mjeseca postali su jedno apsolutno najpopularnijih mjesta u Zagrebu, a nakon nedavnog zatvaranja Khaos Thaia, Soi Fusion je ostao najveći promotor azijske ulične hrane ne samo u Zagrebu nego u Hrvatskoj.

Koncept se stalno razvija i njegovo je širenje u Zagrebu logično. Soijev dolazak u Špansko nastavak je trenda perifernog širenja gradskih hot spotova koje se intenziviralo nakon potresa.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno