Subota, 23 rujna, 2023

Smartmed – izazovi i prilike za razvoj SMART turizma u Hrvatskoj

Panel rasprava „Smartmed – izazovi i prilike za razvoj SMART turizma u Hrvatskoj“

Ministarstvo turizma i sporta u ulozi vodećeg partnera projekta SMARTMED poziva sve zainteresirane dionike u turizmu da se pridruže online panel raspravi  „SMARTMED – izazovi i prilike za razvoj SMART turizma u Hrvatskoj“ koja će se održati 27. listopada 2020. godine.

Koji su izazovi koji čekaju Hrvatsku u daljnjem razvoju turizma te koje prilike leže u razvoju SMART turizma, otkrit će se ovih dana na konferenciji u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Apsolona, vodeće regionalne tvrtke za poslovno savjetovanje.
 
On line panel rasprava „SMARTMED – izazovi i prilike za razvoj SMART turizma u Hrvatskoj“ namijenjena je svim dionicima u turizmu te će se održati 27. listopada s početkom u 9:30 sati.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem poveznice putem koje će dobiti daljnje upute za sudjelovanje. Važno je naglasiti kako je sudjelovanje besplatno za sve sudionike, a aktivne sudionike očekuje i prigodan poklon iznenađenja.
 
O projektu: 
Udruženi zajedničkim snagama, Ministarstvo turizma i sporta te tvrtka Apsolon sudionicima konferencije će predstaviti projekt SMARTMED koji se bavi razvojem uvjeta za pametni i održivi turizam i inovacije u turizmu na Mediteranu, a u koji je uz Hrvatsku, uključeno još jedanaest partnera iz devet mediteranskih zemalja: Portugal, Španjolska, Francuska, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Italija, Slovenija i Grčka. Kroz ovaj projekt koji se provodi u okviru PANORAMED inicijative, sufinancira iz programa teritorijalne suradnje InterregMED, trinaest navedenih zemalja Mediterana zajedno, temeljem specifičnih potreba svake od zemalja, razvijaju poslovni model za pametni turizam. Ovo online događanje kroz panel rasprave sa sudionicima ima za cilj dodatno detektiranje izazova na terenu i upravljanju te će omogućiti identificiranje prilika za razvoj zajedničkog nacionalnog pilot projekta.
 
Program online događaja:
Na događaju koji je otvoren za sve dionike u turizmu, očekuju se zanimljive panel rasprave u četiri teme: Održivost, Suradnja i participacija, Ljudski kapital te Tehnologije i IT u kojima će svoja iskustva razmijeniti predstavnici vodećih turističkih kompanija, institucija i destinacija.
SMART turizam u okviru projekta SMARTMED definiran je kroz 4 stupa i 13 ključnih područja o kojima će se diskutirati u okviru četiri panela:

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno