Subota, 25 ožujka, 2023

Smart Tourism ponovno okuplja stručnjake na sajmu Place2Go

Smart Tourism Meet up: 4. susreti o turizmu u petak, 08.04.2022., 12-16h, Arena Zagreb / uživo & on-line www.smarttourism.live, www.place2go.org

4. susreti turističkih profesionalaca SMART TOURISM Meet up ponovo okuplja renomirane stručnjake kako bi razmijenili informacije i iskustva o poslovanju u aktualnom i izazovnom periodu te trendovima u turizmu, pipe Turizmoteka.

Govornici
Renomirani turistički profesionalci, dokazani i prepoznati u struci i s referencama i kontaktima na međunarodnoj razini.

Po prvi puta SMART TOURISM Meet Up odvija se u hibridnom modelu – uživo i online. Meet Up ove godine gostuje na najvećem međunarodnom sajmu turizma u Hrvatskoj PLACE2GO i to u sklopu poslovnog B2B dana, u petak 8.4.2022.g. od 12h do 15.30h!

Kako razvijamo turizam? Je li taj put „pametan“? Što su globalni trendovi? Kakav turizam je danas poželjan? Kako postići održivost i otpornost? To su samo neka od pitanja na koja ćemo u raspravama i izlaganjima ponuditi turističkoj stručnoj javnosti i svima koji vide svoj interes u turizmu.

Sudjelovanje u Meet Up-u je besplatno, uživo ili online, uz obveznu prijavu na https://smarttourism.live/2022-prijava-na-meetup/ gdje je objavljen i program događanja.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno