Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Slavonija modernim konceptom privlači sve više domaćih posjetitelja. Hedonizam na istoku Hrvatske doživljava pravi boom!

HeadOnEast koncept i program potpuno je zaokružio priču Dani hrvatskog turizma i donio potpuno novu dimenziju Slavonije.

Cijela priča hedonizma počela je u rujnu i nastavlja se sve do početka listopada, usprkos pandemiji COVID-19 virusu.

Ove godine Osječko-baranjska županija poziva: Kreni na istok – Hedonizam bez granica. Cilj je privući domaće da upoznaju istok Hrvatske kroz manifestacije. O tome je na konferenciji govorila i pročelnica Upravnog odjela za turizam, kulturu i sport Osječko-baranjske županije Tatjana Roth.

Prva manifestacija je Wine and bike koji će se ovoga vikenda održati u Erdutu te Ribarski dani koji se održavaju u Kopačevu kao i Ferivi baranjski polumaraton.

Vinski maraton u Zmajevcu održat će se zadnjeg vikenda rujna. U Osijeku pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma održat će se iEuropski tjedan sporta pod nazivom #BeActiveNight. I za kraj, od 2. do 4. listopada održava se drugo izdanje festivala HeadOnEast koji je prošle godine oduševio tisuće posjetitelja” rekla je Roth.

U vrijeme krize  aktivno se radi na promociji ovog dijela Hrvatske te javno poziva OPG-ove koji nude uslugu smještaja s ciljem ublažavanja negativnih posljedica krize.

Putem online kampanje organizirane su nagradne igre i tematski natječaji vezani za nadolazeće događaje. 

Nadolazeći vikendi u znaku je biciklističke rekreacije Febire u Osijeku, Panona fest-a. Vinski maraton u Zmajevcu 15 put zaredom održat će se zadnjeg vikenda u rujnu kada će se u Osijeku pod pokroviteljstvom MINT-a održati i Europski tjedan sporta #BeActiveNight. Drugo izdanje festivala HeadOnEast održat će se od 2.-4.listopada.

Sve možete pratiti na službenoj stranici visitslavonijabaranja a objavljena je i nova HeadOnEast brošura.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno