Petak, 22 rujna, 2023

”Simply the best” nagrada dodjeljena u 6 turističkih kategorija

Turistička burza PUT najstariji je hrvatski B2B turistički susret koji se organizira u suradnji tvrtke DMK Vall 042 d.o.o. i Udruge hrvatskih putničkih agencija, a okuplja djelatnike iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica.

Ovogodišnje 22. izdanje održava se u Selcu, uz domaćinstvo TZ-a grada Crikvenice, od 23. do 25. studenog.

Osim poslovnog dijela kojem je osnovni cilj susret nositelja ponude i potražnje turističkih usluga te predstavljanje sadržaja i novosti u turističkoj ponudi, program je upotpunjen i upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima i aktivnim druženjem sudionika te dodjelom godišnjih nagrada ”Simply the best”.

Ove godine nagrada ”Simply the best” dodijeljena je za dvije godine – 2020. i 2021. – u 6 kategorija (Ugostiteljstvo, Manifestacije, Putničke agencije, Novi projekti, Osoba, te  Posebna priznanja za doprinos razvoju turističke ponude destinacije).

Među nagrađenima su i članice UHPA-e:

  • Hotel Cornaro iz Splita nagrađen je u kategoriji Objekt s ponudom smještaja za 2020.
  • Glamping Village Terme Tuhelj nagrađen je u kategoriji Objekt s ponudom smještaja i dodatnim sadržajima za 2020.
  • Euro Juričić iz turističke agencije Atlas Rabac nagrađen je u kategoriji Osoba za doprinos razvoju turističke ponude područja lokalne zajednice za 2020.
  • Visokoj školi Edward Bernays uručeno je Posebno priznanje za projekt u 2020. za kreativnost rada Glagoljaška kolonija kojeg je oblikovao tim studenata treće godine studija Menadžment i marketing turističke destinacije pod vodstvom mentorice dr.sc. Romane Lekić
  • Rudi express iz Čakovca nagrađen je u kategoriji Putnička agencija za 2021.
  • Turistička zajednica Brodsko-posavske županije nagrađena je u kategoriji Promotivne kampanje i sadržaji na društvenim mrežama za 2021.

Čestitamo svim dobitnicima.

Popis svih nagrađenih dostupan je ovdje

Nagrade dobitnicima uručili su Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e, Ivana Maltar, direktorica UHPA-e i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

SourceUHPA

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno