Utorak, 21 ožujka, 2023

Silver Angel u gruškoj luci s 4 COVID-19 pozitivne osobe.

Preuzeto: Dubrovački dnevnik

Silver Angel, luksuzna jahta u gruškoj luci, ima četiri osobe oboljele od korone.

Silver Angel u gruškoj luci, neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, ima četvero pacijenata zaraženih virusom bolesti Covid-19 . Ova 65-metarska jahta opremljena je teretanom, bazenom, jacuzzi kadom… stoga tjedni najam ovog luksuza stoji 3 cijela 1 milijun kuna.

Naime, kako doznajemo, radi se o članovima posade koji su boravili u Dubrovniku. Oni su trebali otploviti prema Italiji. Prema protokolu su se testirali, te je ispalo da su četvorica pozitivni na koronavirus. Kakav će biti daljnji razvoj situacije, znati će se tijekom dana. Organizacija karantene zasigurno, no nadamo se da hospitalizacija neće biti potrebna. Hoće li ovo utjecati na prezentaciju Dubrovnika i Hrvatske kao sigurne destinacije? Nadamo se da je ovo tek iznimka.

Foto: Goran Mratinović

Oni se sad nalaze na jahti dok ne ozdrave. Prema informacijama Dubrovačkog dnevnika, nisu imali simptome.

Na ovoj luksuznoj jahti  koja plovi pod zastavom velike Britanije bilo je ukupno 16 članova posade.

Inače, kako je jučer obavijestio Stožer civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije, trenutno je na području Dubrovnika petero osoba koje nemaju prebivalište naše županije.

Također, ova jahta često je u dubrovačkom akvatoriju. Na njoj je u srpnju u Dubrovnik došao Dan Bilzerian, multimilijunaš i playboy. Kralja Instagrama prati gotovo 32 milijuna ljudi, a njegova se imovina procjenjuje na nekoliko stotina milijuna dolara. 

Luksuz u kojem uživaju multimilijunaši na jahtama, krstareći našim morem, teško je i zamisliti, a iznosi utrošeni za samo nekoliko dana odmaranja na skupocjenim morskim plovećim hotelima sežu u milijune.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno