Sempervivum, obrt obitelji Fabić iz Poreča, proizvodi 25 vrsta rakija i likera koji su nagrađivani kako na nacionalnom tako i na međunarodnom nivou. U posljednje 3 godine osvojili su za svoje rakije i likere 47 medalja, od toga 19 zlatnih, 18 srebrnih i 10 brončanih.  Obitelj Fabić prepoznala je potencijal i relativnu zapostavljenost ovog čarobnog pića koje uz strast i dugu tradiciju postaje nezaobilazan suputnik svih životnih radosti.

Sempervivum poklon paket osvojila je Paula Odžić. Čestitamo Pauli i molimo da nam se javi na info@turizam24.com. Sve ostale pozivamo da zaigraju novu nagradnu igru koja počinje već danas u 12.00h!

Posjeti naš Facebook i zaigraj!

Njihova priča započinje sredinom 19. stoljeća na crvenoj istarskoj zemlji gdje se i sada nalazi mala proizvodnja i prodaja rakija i likera Sempervivum. U selu Veleniki svega 4 km od grada Poreča, proizvodnja i prodaja odvija se u originalnoj istarskoj konobi starosti preko 150 godina. Tu je ujedno moguće i degustirati sve njihove proizvode, besplatno. Rakije i likeri su na hrvatskom tržištu od 2006. godine na preko šezdeset prodajnih mjesta.

Trenutno tragaju za novim partnerima, vinotekama i suvenirnicama na području Dalmacije. Nadamo se da će njihovi proizvodi krasiti police mnogih dalmatinskih gradova.

Rakije i likeri – dio osobnosti i tradicije

Svaka rakija i likeri imaju dio njihove osobnosti, tradicije i nezaobilazne kvalitete. Tko proba rakije Sempervivum jednostavno ne ostaje ravnodušan i zauvijek postaje dio njihove priče. Tradicija i strast prema rakiji bili su nezaobilazni za njihov uspjeh i stvaranje preko dvadeset vrsta rakija i likera. Sve to održavaju i unapređuju upravo uz svoje vjerne kupce.

Enoteka Sempervivum

Uvijek mislimo na naše vjerne kupce, kako postojeće, tako i na one koji će to postati a koji ne mogu doći do naše enoteke Sempervivum, tako što mogu kupiti naše proizvode u samo nekoliko klikova na našem web shopu, naravno po povoljnijim cijenama te uz brzu dostavu diljem Hrvatske i Europe’’, priča nam vlasnik Marko Fabić.

U Enoteci Sempervivum izloženi su zanimljivi alati koji su se nekada koristili u poljoprivredi. Bez njih tada život bi bio nezamisliv. Alati su pravo obiteljsko nasljeđe, kao npr. veliki šestar iz 1935. godine, vrganj (plug) i sva potrebita oprema za magarca kako bi mogao obrađivati zemlju. Isto tako kadine (lanci) za opremu istarskog boškarina, svrdla za bačve, stare slike iz obiteljske arhive…

Gin, začini, ulja

Sempervivum proizvodi i maslinova ulja, začinske soli i suvenire koji uključuju sve navedene proizvode. U web shopu možete pronaći idealan poklon paket za svoje prijatelje, najbliže ili poslovne partnere.

Sempervivum je specijaliziran za rakije i likere te ima svoj partnere po cijeloj hrvatskoj. Proizvodi su prepoznati van Hrvatske te svoj nagrađivani GIN ALDO 52 izvoze u Sloveniju.

Gin Aldo 52 prvi je porečki nefiltrirani craft. Gin ALDO 52 ističe se aromom borovice te nježnom pratnjom okusa i mirisa osam začina izazivajući snažnu emociju vrhunskog destilata. Za dobivanje ovoga premium istarskog gina koristi se bazni destilat rakija komovica od grožđa malvazije.

WEB shop Sempervivum – iskoristite 30% popusta na sve proizvode

U želji da svojim kupcima omoguće što više, obitelj Fabić osmislila je i laserski gravirane ukrasne kutije u kojima ćete najdraži liker, rakiju ili gin pokloniti poslovnom partneru ili će vaše najdraže dočekati ispod božićnog drvca. Šarmantna pakiranja koja odišu tradicijom također možete pronaći na njihovom web shopu ili u njihovom dućanu.

Ovaj mjesec iskoristite super popust od čak 30% i poklonite sebi ili svojim najdražima vrhunske proizvode .

Svi proizvodi mogu se kupiti online po akcijskim cijenama (30% popusta do kraja godine) na www.sempervivum.hr ili putem direktnog linka za katalog www.sempervivum.hr/katalog2020.pdf.

Pravila igre:

Sve što trebate je posjetiti naš Facebook profil i zaigrati.

  • Lajkaj Sempervivum i Turizam24.com
  • U komentare označite barem jednog prijatelja kojem bi poklonili ovu vrhunsku nagradu!.
  • Sempervivum najsretnijeg nagrađuje božićnim personaliziranim poklon paketom.
  • Random odabirom izvući ćemo najsretnijeg dobitnika u srijedu 16.12.2020. u 10h.
  • Komentiraj i dijeli što više puta i povećaj šansu za osvajanjem super poklon paketa Sempervivum
  • Pravila nagradne igre pročitaj ovdje

Igra počinje 09.12.2020. u 12.00h i traje do 16.12.2020. u 10.00h!