Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Seksualno hodočašće na mediteranske otoke

Seksualno i senzualno mjesto nalazi se na Sicilijii. Otoci Stromboli i Filicudi, osim što su vrući zbog visoke temperature, isto tako su i vrući zbog svog – orgazmičkog koktela. Tople termalne vode, tajanstveno cvijeće i vrhunski krajolik smjestili su ih na prvo mjesto ljestvice seksualnog hodočasništva.

Mještani kažu da mnogi turisti dolaze ovamo kako bi podigli svoj libido. No, opuštajuća atmosfera potiče i h i na doista kreativna eksperimentiranja u spavaćoj sobi.

Parovi koji planiraju proširiti obitelj slijevaju se ovdje iz cijelog svijeta. Žene molitvama pred morskim stijenama dozivaju idelanog muškarsca iz snova.

Čudesna atmosfera vlada ovim mjestom. Najviše zbog crnog pejzaša koji je u veličanstvenom kontrastu s kristalnom vodom plave boje. Usamljena plaža Piscita noću zaprima brodove koji prate vatrometu lave pod zvjezdanim nebom. Neki vjeruju da talijanski otoci Stromboli i Filicudi, dva prekrasna otoka u eolskom arhipelagu na Siciliji, imaju čarobne, afrodizijačke moći. One su idealne za one koji traže – ili očajnički pokušavaju ponovno doživjeti – ekstazu strastvenih noći, piše CNN.

‘Atoli plodnosti’

Za neke je putovanje ondje više od odmora; to može biti iskustvo koje mijenja život. Možete osjetiti stalne vibracije u sebi svaki put kad vrh vulkana izbije, kaže Maria Puglisi, lokalna trgovkinja. Mnogi ljudi vole se skinuti goli i leže potrbuške na drhtavom tlu kako bi osjetili erupciju – vulkana ali i onu u njima.

Stromboli ima jedinstvene noćne mirise i jako oštar zrak. Oboje su krivi za jačanje požude. Također na otoku raste i neobična biljka koja ima moć pobuđivanja strasti i pojačava libido. Njeno ime je Cestrum Nocturnum i cvijeta tek kada zađe sunce. Biljka seod davnina smatra afrodizijakom – Njen miris je toliko jak i moćan da doista izaziva ugodu pa čak i ugodnu vrtoglavicu, kažu mještani.

Seksualno hodočašće i pod morem

Čak i podmorje ovih vulkanskih otočića ima nevjerojatnu moć. Voditelj ronilačkog centra ‘I Delfini” kaže da postoji stijena ispod morske površine koja donosi sreću. La Canna, 85 metara visoka izbočina kod obale Filicudija. Mnoge podsjeća na muške genitalije koje mnoge djevojke dodiornu u nadi da će pronaći momka, udati se i zasnovati obitelj.

Bezbroj mnogih špilja i pećina popularna su mjesta među parovima koji traže mir i privatnost. Među njima je i ‘Špilja ljubavnika’ za koju se kaže da ako muškarac i žena uđu u nju kao dvoje ljudi, neizbježno je da će izaći kao troje, s tek začetom bebom.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno