Petak, 31 ožujka, 2023

Sajam u Parmi ipak održan. Top camping predstavio Hrvatsku

Sajam kampera Il Salone del Camper 2020 ove godine održao se bez obzira na koronu.

Sajam u Parmi je ugostila 350 izlagača na sajamskog prostoru i time dala do znanja da nije kraj. Na 85 tisuća kvadrata sajamskog prostora predstavili su se ljubitelji kamping turizma. 

Sajam je cijenu dnevnog ulaza odredio 10 eura, a 18 eura za vikend paket. Predstavljanjem APC Zlatne kartice ili PleinAir Club kartice na blagajnama, imatelj kartice je nakon kupnje pune karte imao pravo na besplatnu kartu.

Predstavnici Hrvatske bila je kompanija Top camping Croatia iz Poreča. Sajam je započeo s izložbom 12.09. a završio jučer, 20.9. Sajam je bio organiziran po svim pravilima epidemiološke struke. Otvorila ga je talijanska ministrica infrastrukture i transporta Paola De Micheli.

Hrvatska kamper kompanija izlagala je na sajmu u suradnji s tvrtkama Hadria d.o.o. i ID Riva tours, te imala jedini hrvatski štand na sajmu.

Top camping Croatia već dugi niz godina promovira najbolje hrvatske kampove na stranim tržištima  a svojom prisutnošću u Parmi potvrdila je svoju stabilnost usprkos krizi. 

Zadovoljstvo je vidjeti barem jednu kompaniju, predstavnicu Hrvatske koja u svojoj ponudi objedinjuje nacionalnu turističku camping ponudu i izvrsnost iste. 

Tvrtka je na ovom sajmu surađivala s 4 hrvatske županije. To su Splitsko-dalmatinska, Šibenska, Lička i Dubrovačko-neretvanska.

U kombinaciji sa zajedničkim planiranjem i provođenjem tržišnih aktivnosti radi postizanja maksimalne konkurentnosti na dulje razdoblje, Top Camping stvara sinergijski odnos, bolju prepoznatljivost, visoku konkurentnost na tržištu. Na kraju, ali ne najmanje važno, pružanje usluga za KLIJENTA – KAMPER u skladu s najvišim standardima kvalitete. Tijekom godina svog razvoja prihvatili su promjene i inovacije u svijetu kampiranja kako boravak gosta učinili sadržajnijim i uzbudljivijim. Danas su vaš savršen izbor za aktivan ili opuštajući odmor i za uživanje u wellness centru ili spa centru. Više od 20 godina iskustva i prisutnosti u medijima i medijima donijeli su im brojne nagrade i priznanja.

Od novijih vozila do šatora, opreme za kampiranje, predstavljanje idealnih destinacija za openair turizam…Sve ovo i više od toga moglo se pronaći proteklog tjedna u Parmi.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno