Relax Adria je zbog aktualne epidemiološke situacije preseljen na novi termin te će održati od 13. do 15. svibnja u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji.

Relax Adria i ove će godine dovesti vodeće dobavljače opreme za kompletno uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata. Izlagački program obuhvatiti će indoor & outdoor namještaj i dekore, bazensku opremu i bazene, opremu za wellness i fitness, opremu za plaže te alate i usluge za uređenje okoliša. Sajam je namijenjen hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju interijera ili okoliša.

Odličan odaziv stranih tržišta

Kao i prošle godine, informacije s njemačkog, austrijskog i švicarskog tržišta najavljuju veliki interes za hrvatsku turističku ponudu. Iskazani interes sigurno je dijelom radi blizine Hrvatske europskom tržištu, ali još više radi kvalitete proizvoda, usluga i sigurnosti koju su ponudili.

Sajam je u potpunosti prilagođen novim sigurnosnim standardima i mjerama zaštite, kako bi u zaštićenom okružju mogli obići sve izlagače i partnere. Stoga ne čudi zavidan broj partnera i izlagača koji će se predstaviti u Opatiji.

Ovim putem pozivamo sve da se prijave na vrijeme i u novom ”normalnom” pripreme se za turističku sezonu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!