Subota, 10 lipnja, 2023

Sajam Relax Adria predstavlja dobavljače opreme za cjelovito uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata

Sajam opremanja vila, kuća za odmor, hotela i kampova Relax Adria, na kojemu se do 26. ožujka predstavlja više od 70 izlagača, a namjenjen je pripremi nove turističke sezone, počeo je u četvrtak u opatijskoj Sportskoj dvorani “Marino Cvetković.”, prenosi Novilist.hr.

Sajam Relax Adria nakon dvije godine stanke predstavlja dobavljače opreme za cjelovito uređenje interijera i eksterijera turističkih objekata.

Namijenjen je hotelijerima, vlasnicima vila i kuća za odmor, apartmana i kampova, arhitektima i dizajnerima, svima koji brinu o uređenju interijera ili okoliša uoči turističke sezone.

Izlagački program obuhvaća namještaj, bazensku opremu i bazene, opremu za wellness i fitness, opremu za plaže te alate i usluge za uređenje okoliša.

Izloženi su programi za uređenje soba i smještajnih objekata, dekori, tekstilna galanterija, podne obloge namještaj, hidromasažni bazeni, bazenska oprema, saune i wellness oprema, dekoracije i tekstil, oprema za terase, oprema za održavanje higijene, inventar i potrošni materijal, fitness i sportsku oprema, električna vozila, bicikli i punionice.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno