Srijeda, 29 ožujka, 2023

Ryanair s letovima iz Zagreba kreće ranije nego je najavljeno

Ryanair, najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik danas je najavio kako će s letovima sa zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman početi letjeti već 23. srpnja, što je oko dva mjeseca ranije nego što su najavili. Istovremeno, kompanija je objavila kako će linija Zagreb-Milano krenuti već 17. lipnja umjesto srpnja, kako su ranije naveli.

Iz Ryanaira kažu kako će ranije pokretanje baze, odnosno letova, omogućiti putnicima rezervaciju za Stansted, Bruxelles-Charleroi, Gothenburg-Landvetter, Milan-Bergamo i Rome-Ciampino od lipnja, odnosno srpnja za neke letove. Od rujna, bit će dostupno devet dodatnih ruta, uključujući i dvije nove, one za Malmö i Düsseldorf Weeze, piše portal Croatian Aviation.

Karte već od 4,99 eura

Kako bi proslavili ranije otvaranje baze u Zagrebu, irski avioprijevoznik je ponudio karte po cijenama od 4,99 eura, dostupnih za putovanja do 31. listopada. Te karte dostupne su do ponoći 13. svibnja, na njihovoj službenoj internetskoj stranici, piše telegram.hr.

“S obzirom na to da ograničenja putovanja zbog Covida redovito mijenjaju, putnici sada mogu rezervirati letove, znajući da, ako trebaju odgoditi ili promijeniti datum putovanja, to mogu učiniti do dva puta uz naknadu s nultom promjenom do kraja listopada 2021.”, poručuju iz kompanije.

“Oduševljeni smo što smo ubrzali lansiranje naše nove baze u Zagrebu, koja će našim hrvatskim potrošačima ponuditi popularna odredišta gotovo dva mjeseca ranije od planiranog. Ovo napredno otvaranje otvorit će rute prema europskim žarištima poput Londona Stansteda, Göteborga i Rima od srpnja. Također smo sretni što možemo najaviti daljnje dvije nove rute za Malmö i Düsseldorf Weeze, oba od rujna po dva polazna leta tjedno”, rekao je komercijalni direktor Ryanaira, Jason McGuinness.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno