Utorak, 21 ožujka, 2023

Ryanair pustio u prodaju karte na liniji između Londona i Rijeke

Ryanair je najavio drugu liniju prema Rijeci za sljedeću ljetnu sezonu! Kako smo ranije i najavili, za ljeto 2022. godine Ryanair je najavio ponovnu uspostavu linije između Brusselsa i Rijeke, a tada smo najavili da je samo pitanje trenutka kada će ovaj avioprijevoznik najaviti još linija prema Kvarneru.

To se sada i dogodilo – Ryanair je u prodaju pustio karte na liniji između Londona i Rijeke koja s prometom kreće već u ožujku sljedeće godine. Za očekivati je da će spomenuti avioprijevoznik u skoroj budućnosti u prodaju pustiti karte i na liniji prema Frankfurtu.

Uz Brussels, Rijeka će sljedećeg ljeta ponovno biti povezana redovnom linijom s Londonom. Irski Ryanair obnavlja promet na ovoj liniji 27. ožujka 2022. godine. Najavljena su dva leta tjedno, svakog četvrtka i nedjelje, sve do kasne jeseni – 27. listopada 2022.

Na 62 povratna leta Ryanair će sljedećeg ljeta između Rijeke i Londona ponuditi čak 23.436 sjedala. Naravno, Rijeka će biti povezana sa Stanstedom, zračnom lukom udaljenom od centra Londona sat vremena vožnje autobusom, no kako Rijeka nema druge linije prema Londonu, ponovno uvođenje linije Ryanaira odlična je vijest za sve na Kvarneru, piše Croatian Aviation.

Rijeka bi, prema informacijama kojima raspolažemo, trebala imati još dobrih vijesti za ljetni red letenja sljedeće godine, o čemu ćemo naravno izvještavati na vrijeme.

Ryanair je u međuvremenu najavio još 10 novih linija prema Zadru za sljedeće ljeto o čemu smo već pisali, a očekuje se skora najava još nekoliko zanimljivih linija prema Zemuniku.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno