Nedjelja, 24 rujna, 2023

Ryanair pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od 29,99 funti

Ryanair je lansirao svoj raspored zima 21/22, pokrivajući svoja najpopularnija odredišta za putovanja od kraja listopada. Imajući više od 700 ruta preko Ryanairove mreže – i daljnja odredišta koja će biti objavljena u narednim tjednima – zimsko sunce je ono koje se traži u 2021. Ryanair je lansirao rute do sunčanog Cipra, Gran Canarije, Grčkih otoka, Sicilije i Malage za zimu ’21. I strastveni skijaši koji su propustili skijanje ove zime mogu skidati prašinu sa svojih skija s popularnim odredištima poput Torina, Milana i Salzburga koji će posjetitelje dočekati sljedeće zime.

Osim zimskog sunca i skijanja, kupac može rezervirati i zimske gradske izlete do Lisabona, Pariza, Venecije i mnogih drugih. Nakon što su propustili praznike i vikend izlete u 2020. godini, Ryanair iduće zime nudi kombinaciju odredišta koja obuhvaća odmor na plaži, gradske odmore, kulturna i gurmanska središta. Kako bi proslavio puštanje rasporeda Ryanaira za zimu ’21 / 22, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od 29,99 funti za putovanja od listopada ’21. do ožujka ’22., Dostupno za rezervacije na web stranici Ryanair.com samo do ponoći, u nedjelju 14. veljače 2021.

Direktorica marketinga Ryanaira, Dara Brady , rekla je: „Iako vjerujemo da će uspješno uvođenje cjepiva omogućiti da Europljani uživatju u svojim omiljenim mjestima ovog ljeta, Ryanair želi kupcima pružiti dodatni izbor i nešto čemu se mogu radovati, bilo da je to pauza za ponovno okupljanje s prijateljima i obitelji u srpnju ili zimski bijeg na sunčane grčke otoke u studenom.

Sa 20 milijuna sjedala u prodaji na preko 700 ruta i daljnjim odredištima koja će biti puštena u narednim tjednima, kupci sada mogu rezervirati zimski bijeg do kraja ožujka 2022., uvijek po najnižim cijenama.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno