Utorak, 30 svibnja, 2023

Ryanair od proljeća 2022. prema Zadru leti na dvije nove linije

Irski Ryanair danas je u prodaju pustio dvije nove linije prema zadarskoj zračnoj luci, obje s prometom kreću već krajem ožujka sljedeće godine.

Na samom početku ljetne sezone sljedeće godine, Ryanair će pokrenuti još dvije nove linije iz Zračne luke Zadar. Dva nova odredišta su u Velikoj Britaniji, radi o se o redovnim linijama prema Birminghamu i Bournemouthu.

I dok redovnih linija iz Birminghama već ima prema hrvatskim zračnim lukama, ovo će biti prva linija jednog avioprijevoznika iz Bournemoutha prema Hrvatskoj. Radi se o zračnoj luci koja gravitira istoimenom gradu orijentiranom na turizam koji ima nešto manje od 200 tisuća stanovnika, piše Croatian Aviation.

Linija Birmingham – Zadar – Birmingham u prometu će biti od 30. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svake srijede i subote.

Linija Bournemouth – Zadar – Bournemouth u prometu će biti od 29. ožujka do 29. listopada 2022. dva puta tjedno, svakog utorka i subote. Radi se o dodatnih 45 tisuća sjedala između Velike Britanije i Zadra, odnosno gotovo 130 povratnih letova više samo s ove dvije nove linije. Zadar trenutno ima u najavi 7 odredišta Ryanaira u Ujedinjenom Kraljevstvu za sljedeću ljetnu sezonu.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno