Petak, 31 ožujka, 2023

Ryanair od danas redovno povezuje Zagreb s dvije odlične destinacije

U sklopu najave o uvođenju ukupno devet novih redovnih linija iz Međunarodne zračne luke Zagreb, Ryanair od danas povezuje Zagreb s dva poznata grada – Dublinom i Manchesterom!

Nakon što je jučer uvedena linija između Zagreba i Malage, irski avioprijevoznik danas uvodi još dvije nove linije iz glavnog rada Hrvatske, piše Croatian Aviation.

Zagreb – Manchester – Zagreb

Ryanair od danas prometuje dva puta tjedno između Zagreba i Manchestera. Posljednji put zrakoplovi su na direktnoj liniji između dva grada prometovali u listopadu 2017. godine. Radilo se o britanskom Monarch Airlinesu koji je bankrotirao i prekinuo promet na svim linijama.

Od listopada 2017. godine redovne linije bilo, sve do danas. Zrakoplovi Ryanaira (odnosno Laude) prometovat će dva puta tjedno između Manchestera i Zagreba, svakog četvrtka i nedjelje, a letovi su u prodaji za polaske sve do listopada sljedeće godine!

Zagreb – Dublin – Zagreb

Od danas Ryanair povezuje Zagreb i Dublin! Najavljena su tri leta tjedno, utorkom, četvrtkom i nedjeljom, a na 22. i 29. prosinac zrakoplovi će prometovati i srijedom. Uz letove Croatia Airlinesa koja također prometuje na ovoj liniji, Zagreb i Dublin u prosincu će biti povezani čak šest puta tjedno!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno