Hotel Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa otvara se za nekoliko tjedana, a vodit će ga Ryan Gauci, koji je  imenovan za novog generalnog direktora resorta.

„Radujem se ovoj novoj prilici i ponosan sam da ću predvoditi sjajan tim resorta Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa. Moj krajnji cilj je da resort postane prvi izbor za goste koji će posjećivati ovo područje. Nastojat ćemo svim svojim gostima omogućiti autentičan i nezaboravan boravak. Pružat ćemo im usluge najviše kvalitete i osigurati gostoljubivost po kojoj je Hilton poznat diljem svijeta, te im omogućiti da dožive jedinstveni jadranski joie de vivre“, rekao je novi generalni direktor Ryan Gauci uoči imenovanja. 

Ryan Gauci je diplomirao hotelsko poslovanje na fakultetu turizma na Malti, a iza sebe ima više od dvadeset godina međunarodnog iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Obavljao je različite poslove u Hiltonovim hotelima diljem Europe, uključujući ona na Malti te u Ujedinjenom Kraljevstvu, Poljskoj, Francuskoj i Italiji. Prije dolaska u resort Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, bio je na čelu poznatog hotela Hilton Prague, piše Poslovni dnevnik.

Ryan će predvoditi tim ususret prvoj ljetnoj sezoni u srcu Kvarnerskog zaljeva, dok je za provedbu projekta pred otvaranje resorta u trajanju od 18 mjeseci bio odgovoran José Luiz Ruiz Arroyo.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!