Ponedjeljak, 29 svibnja, 2023

Ryanair otkazao čak 12 linija iz Hrvatske

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, otkazao je čak 12 redovnih linija iz Zagreba u siječnju ove godine. Dodatno je reduciran broj tjednih polazaka na još 4 međunarodne linije. Kompanija je odradila dodatne promjene i otkazala još 5 linija sve do početka ožujka!

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, dodatno otkazuje još 5 međunarodnih linija iz svoje zagrebačke baze. Putnicima su sinoć poslane obavijesti o otkazanim letovima, u kojima se jasno navodi kako nemaju pravo na kompenzaciju sukladno EU 261 regulativi.

Naravno, avioprijevoznik je putnicima ponudio besplatnu promjenu datuma ili povrat sredstava, no veći je problem što prema većini gradova na kojima je došlo do otkazivanja nema opcije direktnog leta s nekim drugim avioprijevoznikom iz Zagreba, piše Croatian Aviation.

Sljedećih pet linija otkazano je do ožujka:

  • Zagreb – Dusseldorf Weeze, od 02.03.,
  • Zagreb – Frankfurt Hahn, od 04.03.,
  • Zagreb – Napulj, od 04.03.,
  • Zagreb – Oslo Torp, od 02.03.,
  • Zagreb – Sofija, od 02.03.

Otkazivanjem letova na 5 spomenutih linija Ryanair će u veljači imati 88 povratnih letova manje iz zagrebačke zračne luke, a posljedično se smanjuje i broj ponuđenih sjedala, njih će pak biti 15.840 manje! Više o otkazivanja letova za siječanj možete pronaći OVDJE.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno