Četvrtak, 30 ožujka, 2023

Recite DA u Istri. Novi turistički projekt TZ Istre.

Turistička zajednica Istre nastavlja s brendiranjem najvećeg hrvatskog poluotoka kao idealne destinacije za organizaciju vjenčanja

Poznato je da Istra predstavlja savršeno mjesto za izreći sudbonosno “da” i doživjeti najromantičnije vjenčanje na svijetu. Prepoznala je to TZ još 2014. godine kada je pokrenula projekt „Istra – wedding destinacija“. Projekt u sklopu kojeg su pokrenute brojne inicijative usmjerene pozicioniranju Istre u ovoj domeni.

Uz idealnu klimu i nevjerojatne kulise za organizaciju romantičnih vjenčanja, istarsku priču zaokružuje i ponuda vrhunskih vina.

Projekt je rezultirao i izradom specijalizirane web stranice. Cilj je bio dodatno unapređenja i razvitka ovog turističkog proizvoda, dogovorene su i nove suradnje i mjere razvoja proizvoda.

Među prvim realiziranim projektima je izrada fotografija i video zapisa kojima će se destinacija moći oglašavati na raznim platformama. Partneri u ovom projektu su agencija WeddingsInCroatia, Studio Brzak weddings design, Lepor Weddings i Flammeum weddings & events. U daljnjem planu suradnje brojne su aktivnosti. Među njima kreiranje popisa najljepših lokacija za vjenčanja, organizacija inspirativnog okruglog stola za razmjenu iskustva, edukativnih predavanja, i sl.

Uz zračne snimke, organizirana su i dva stilizirana snimanja – u Nacionalnom parku Brijuni i u Village & Hotelu San Canzian. San Canzian je prema američkom lifestyle on-line magazinu Brides.com nedavno uvršten među TOP 8 svjetskih lokacija. U te lokacije gosti mogu otputovati virtualno u potrazi za medenim mjesecom.

Turistička zajednica Istre vjeruje da se razvojem wedding proizvoda može znatno ublažiti sezonalnost turizma. Također ojačati pred i posezona te povećati prihode u razdoblju izvan glavne sezone. S druge strane promovirati manje razvijena turistička područja kao i male poduzetnike.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno