Ponedjeljak, 30 siječnja, 2023

RDA Group Travel Expo održat će se krajem travnja u Kölnu

Upravni odbor RDA odlučio je da će se RDA Group Travel Expo 2022 održati prema planu 26. i 27. travnja 2022. u dvorani 9 Koelnmessea.
Vodeći sajam autobusnog i grupnog turizma, koji je od 1975. svake godine središnje mjesto njihovog okupljanja , i ove će se godine održati kao događaj licem u lice.


Očekuje se 200 međunarodnih izlagača iz 12 europskih zemalja i 1000 autobusera iz Njemačke, Belgije, Nizozemske, Luksemburga, Austrije i Švicarske. Tematski fokus je ponovno pokretanje autobusnog i grupnog turizma nakon pandemije korone, piše Turizmoteka.

“Vrijeme je da se pandemija korone završi i da se tvrtke vrate svakodnevnim poslovima. Svi autobusni i grupni turoperatori trebali bi se pripremiti za taj trenutak. Tada će biti u poziciji da mogu uspješno odgovoriti na nagli porast potražnje za autobusnim i grupnim putovanjima ove i sljedeće godine”, rekao je predsjednik RDA Esser.


Zainteresirani izlagači mogu se prijaviti po povoljnijoj cijeni cijenu do 15. veljače na www.rda expo.de/koeln/aussteller/standanmeldung .

Ulaznice za posjetitelje trgovine mogu se nabaviti online na www.rda-expo.de/tickets .

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno