Petak, 3 veljače, 2023

Rast broja rezervacija s američkog i kanadskog tržišta

Nakon teškog i neizvjesnog početka godine, kada je tijekom siječnja zabilježen pad broja posjeta stranici Croatia Luxury Rent, a posljedično i broja rezervacija, čini se kako su optimistične najave domaćih turističnih djelatnika ipak bile s pravom utemeljene, prenosi Privredni.hr.

Od početka svibnja, dolaskom toplijeg i sunčanijeg vremena, broj rezervacija osjetno je porastao. Točnije, u prva dva tjedna zabilježen je rast od čak 100 posto u odnosu na prethodni mjesec.

Posebno veseli podatak da je, zbog nedavne najave uspostavljanja zračnog mosta između SAD-a i Hrvatske, zabilježen i veliki broj rezervacija s američkog i kanadskog tržišta, a rast bilježe i tržišta Velike Britanije te Skandinavije.

Uz navedena prekomorska tržišta, zbog popuštanja mjera u Švicarskoj, Austriji i Poljskoj, krajem travnja i početkom svibnja gosti iz tih zemalja dominiraju po broju rezervacija putem službene stranice Croatia Luxury Renta.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno