Nedjelja, 24 rujna, 2023

Rakije Perković vas darivaju! Božićne pakete dobivaju…

Rakije Perković i Turizam24.com ovaj put nagradu šalju Ivanu Marasu i Barbari Štabi. Čestitamo na osvojenim vrhunskim poklon paketima i uživajte u blagdanima.

Sve ostale pozivamo da već danas u 12.00h budu uz portal Turizam24.com i naš Facebook profil jer nova Nagradna igra počinje. A nagrada će Vas oboriti s nogu! Sretno!

Rakije Peković – temeljem višegodišnje proizvodnje za vlastite potrebe, početkom 2000. obitelj Perković došla je na ideju otvaranja obrta za proizvodnju voćnih rakija. U tom trenutku se na tržištu ukazivala potreba za takvom vrstom alkoholnih pića, a oni su već imali određene proizvode koje su razvijali, pa su 2002. godine i službeno registrirali obrt za proizvodnju voćnih rakija.

Obitelj Perković ubraja se u elitni krug malih proizvođača, koji svojim rakijama ukazuju na pravu, plemenitu prirodu voćnih destilata. Samo one rakije koje sadrže opčinjavajuću esenciju mirisa i voćnih okusa mogu tom plemenitom piću vratiti njegov izvorni ugled i dostojanstvo.

Pelinkovac, Morlačka krv i Viljamovka

Uz Morlačku krv ( liker od višnje maraske na bazi rakije Jabukovače uz dodatak gorkog badema i vanilije), možemo izdvojiti Pelinkovac i rakiju Viljamovku kao vrhunske proizvode koji su potvrdili svoju kvalitetu višestrukim nagradama te su se etablirali na tržištu kao najkvalitetniji proizvodi u svojoj klasi. Naravno, posebno moramo izdvojiti i Croatian Dry Gin , naš novi proizvod koji je na valu „ renesanse“ gina na ovim prostorima stekao veliki broj vjernih ljubitelja i konzumenata.

U našoj ponudi nalazi se široka paleta rakija i likera. Uz tradicionalne rakije kao što su Viljamovka, Travarica i Šljivovica, proizvodimo i malo egzotičnije destilate kao što su Smokovača, Rogačica, Jabukovača, Drijenak, Dunja i Marelica. Kod likera je slična situacija, pa tako uz „ klasičnu“ Medicu , Borovnicu i Pelinkovac imamo Maraskino, Teranino, Limunčelo i naš proslavljeni liker od višnje maraske- Morlačka krv, priča nam gdin. Dražen Perković.

Poklon paketi – idealno iznenađenje za vaše ”bolje polovice”

Želite li ovih blagdana iznenaditi i zagrijati svoje najdraže, Rakije Perković imaju idealno rješenje za Vas. Vrhunski proizvodi za nju i njega u šarmantnom pakiranju. Likeri kojima nitko ne može odoljeti sadrže cijeli spektar okusa u kojima možete uživati. Stoga, ne preostaje vam ništa drugo već posjetiti njihov web shop i svojoj ”boljoj polovici” ove godine ispod jelke pripremiti idealno iznenađenje.

Proučavanjem srednjovjekovnog procvata proizvodnje rakije od grožđa koja se naziva različitim imenima: lozova voda, vatrena voda, voda života postigli smo iznimnu kvalitetu naših proizvoda. Rakiju su u početku proizvodili alkemičari i apotekari, jer se ona sve do 15. stoljeća smatrala lijekom i pripisivale su joj se razne nadnaravne moći kao pomlađivanje i produljenje životnog vijeka. Razni ratovi i epidemije zaraznih bolesti doprinjeli su proizvodnji rakije, dok iz naše davne povijesti postoje pisani podaci još iz 5. stoljeća koji dokazuju kako su stari Slaveni proizvodili opojno piće medovinu i da su s tom navikom došli na balkanski poluotok u 7. stoljeću.

Croatian dry gin

Njihov gin osim borovice i pet uobičajenih biljaka ( korijander, iris, anđelika, cimet i muškatni oraščić) sadrži i travu Ivu, autohtonu biljku podvelebitskog područja. Upravo trava Iva svojom laganom gorčinom daje specifičnu notu njihovom ginu, a također, jer se radi o autohtonoj hrvatskoj biljci ovaj gin nosi ponosni naziv „ CROATIAN DRY GIN“. Također ono što ih ističe na policama ugostiteljskih objekata i trgovina je vrlo specifičan dizajn.

Naime, osnovni dizajn gina prilagodili su u deset različitih podvarijanati koje se razlikuju po motivima na boci, kako bi zadovoljili svačiji ukus. Naravno sadržaj kod svih boca je isti, samo se razlikuje dizajn etikete. Moramo napomenuti da su za potrebe proizvodnje njihovog gina kupili novi destilacijski kotao sa najnovijim tehnološkim rješenjima( potpuna automatizacija i digitalizacija) prilagođen za proizvodnju upravo ovakve vrste destilata.

Web shop Rakije Perković

U redovnim okolnostima pokušavaju pratiti sve segmente tržišta (ugostiteljstvo, turizam, poslovni pokloni, maloprodaja) i to čine uz aktivne marketinške kampanje te prilagođavanjem proizvoda i pakiranja potrebama tržišta.


Iako su već neko duže vrijeme bili u postupku otvaranja web shop-a, isti su otvorili netom prije izbijanja krize oko korona virusa. Ne moramo posebno naglašavati da je u novonastalim okolnostima online prodaja najbolji način za prilagođavanje tržištu. Na njihovom web shopu može se naručiti naš cjelokupni asortiman koji broji preko sto artikala.

Nagradna igra

Ove srijede počinjemo s novom Nagradnom igrom čiji je sponzor Rakije Perković

Pravila igre:

Sve što trebate je posjetiti naš Facebook profil i zaigrati. Ovaj put dva su dobitnika :

  • Komentiraj i dijeli što više puta i povećaj šansu za osvajanjem super poklon paketa Mini mljekare Veronika
  • Pravila nagradne igre pročitaj ovdje

Igra počinje 02.12.2020. u 12.00h i traje do 09.12.2020. u 10.00h!

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno