Utorak, 30 svibnja, 2023

Quatar Airways povećat će broj tjednih letova Doha – Zagreb

Linija Qatar Airwaysa između Dohe i Zagreba trenutno prometuje uredno, tri puta tjedno, svake srijede, subote i nedjelje. Kompanija će isti broj rotacija zadržati u veljači i ožujku, a sukladno dostupnim podacima, početak travnja odnosno ljetnog reda letenja trebao bi rezultirati i većim brojem tjednih letova na ovoj liniji, piše Croatian Aviation.

Qatar Airways planira na samom početku travnja povećati broj operacija s tri na četiri leta tjedno (dodaju se letovi petkom), a od kraja svibnja najavljena su dodatna tri tjedna leta, čime bi Qatar Airways trebao imati svakodnevne letove iz odnosno prema Zagrebu!

Jutarnji polasci iz Zagreba najavljeni su ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom, a popodnevni utorkom, petkom, subotom i nedjeljom. Svakodnevni letovi najavljeni su za cijelu ljetnu sezonu, a hoće li doći do redukcija to ćemo tek vidjeti. Nema sumnje da će Qatar Airways smanjiti broj tjednih operacija u slučaju da potražnja ne bude na očekivanoj razini.

Na svim letovima između Dohe i Zagreba Qatar Airways najavljuje najmanje zrakoplove iz svoje flote – Airbus A320, a s obzirom na to da nas krajem ove godine očekuje i svjetsko nogometno prvenstvo, za očekivati je i poneki dolazak širokotrupnih zrakoplova na ovoj liniji.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno