Petak, 9 lipnja, 2023

Qatar Airways s prvim danima ljeta povećava broj letova prema Hrvatskoj

Qatar Airways već mjesecima prometuje samo jednom tjedno (svakog petka) između Dohe i Zagreba, piše croatianaviation.com. Od ponedjeljka, 29. ožujka, kompanija će na ovoj liniji prometovati dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i subote, zrakoplovima tipa A320, najmanjima u floti ovog poznatog avioprijevoznika.

U travnju je najavljeno svega 8 povratnih letova, 4 više u odnosu na promet u prethodnim mjesecima (siječanju, veljači i ožujku). Ukupno je u travnju dostupno 1.920 sjedala između dva spomenuta grada.

Kompanija je do prije nekoliko dana nudila u prodaji dva leta dnevno između Zagreba i Dohe od lipnja, no to se također promijenilo i trenutno su dostupna svega tri leta tjedno (ponedjeljkom, četvrtkom i subotom) što je svakako daleko realnije da će se i realizirati u sezoni koja je pred nama.

U svibnju su najavljena također dva leta tjedno, a postoji velika mogućnost da će kompanija još dodatno prilagođavati svoj red letenja prema Zagrebu za lipanj, no o tome ćemo svakako pisati u svibnju.

Qatar Airways je s dva leta dnevno za Zagreb nudio velike mogućnosti u pogledu konekcija prema Aziji, Australiji i Oceaniji, što ni s jednim ni s dva leta tjedno svakako nije moguće.

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno