Subota, 23 rujna, 2023

Qatar Airways jednom tjedno prometuje iz Zagreba

Qatar Airways otkazao je polaske ponedjeljkom i srijedom te će na liniji Doha – Zagreb prometovati svega jednom tjedno, petkom kroz cijeli studeni. Donosi Croatianaviation

Linija Doha – Zagreb u normalnim je okolnostima prometovala čak 2 puta dnevno, zrakoplovima tipa A320 te A321, no od izbijanja globalne pandemije ova je kompanija vrlo često mijenjala red letenja prema Zagrebu, otkazujući operacije i u srpnju i u kolovozu na period od dva do tri tjedna.

Qatar Airways će u studenome imati jutarnji polazak iz Dohe prema Zagrebu, dok je odlazak iz Zagreba planiran u 15 sati i 35 minuta. Dolazak u Dohu je u 23 sata, što putnicima iz glavnog grada Hrvatske omogućuje presjedanje na brojne letove ove kompanije prema nizu destinacija u Aziji.

Ipak, svega jedan let tjedno nije zadovoljavajuć, kompanija na ovaj način putnicima ne nudi fleksibilnost u odabiru datuma putovanja pa slaba popunjenost ove linije (uz samu pandemiju i restrikcije u putovanju) nije pretjerano iznenađenje.

Izgledno je da će se u trenutku smirivanja situacije Qatar Airways ponovno vratiti u Zagreb s značajno većim brojem tjednih letova, no na to ćemo morati još pričekati. Privremeni prekid prometovanja na ovoj liniji je svakako moguć, osobito u zimskim mjesecima koji su pred nama.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno