Subota, 1 travnja, 2023

Put prema odgovornom poslovanju: kompanija INTERSEROH d.o.o. u Termama Sveti Martin održat će prezentaciju strojeva za baliranje i kompostiranje

NAJAVA DOGAĐANJA: INTERSEROH d.o.o. održat će prezentaciju strojeva za baliranje i kompostiranje te ostalih usluga koje nude HoReCa kanalu, a posebice će biti riječi i o legislativi – 09.02.2022. u Termama Sveti Martin.

Želite li prestati plaćati zbrinjavanje bio otpada i materijala K3?

Želite li povećeati vrijednost pozitivnih frakcija otpada?

Želite li štedjeti i smanjiti carbon footprint?

Želite li saznati o novoj legislativi?

Dođite na prezentaciju….sve informacije na mail robert.sedlar@interseroh.hr.

Terme Sveti Martin u centar svog poslovanja stavljaju zdravlje svojih gostiju i posjetitelja. Sama strategija i koncept jednom riječju obuhvaća kombinaciju aktivnog odmora, hrane proizvedene prema najstrožim ekološkim pravilima i efikasnosti upravljanja otpadom sukladno ekološkim propisima.

Najnovije ekološki održivo ulaganje tvrtke Terme Sveti Martin je kupnja kompostera i balirke u suradnji s tvrtkom INTERSEROH d.o.o., koji će značajno pridonijeti učinkovitosti i efikasnosti upravljanja otpadom sukladno ekološkim propisima. Skraćivanjem vremena potrošenog na rukovanje otpadom, otvara se više vremena za druge poslovne aktivnosti osoblja, a samo baliranje dovodi i do produktivnije upotrebe skladišnog te proizvodnog prostora.

Balirani otpad omogućava smanjenje učestalosti skupljanja otpada, što rezultira smanjenim troškovima prijevoza i emisijom CO2, a na samom izvoru postiže se veća kvaliteta otpadnog materijala za recikliranje. Kupnjom ORWAK COMPACT 3115 balirke, sile prešanja 4 tone i ciklusa od 33 sekunde, proizvoditi će se lagane bale koje su praktične za rukovanje i transport.

Uz to, Terme su nabavkom još jednog izvanrednog stroja – kompostera GG50, u roku od 24 sata bio otpad iz kuhinja pretvorili u kompost, pri ćemu se volumen otpada smanjuje za do 90%. Na ovaj higijenski i način bez mirisa, Terme će reciklirati vlastiti otpad, kojeg će kao kompost koristiti u svoje vrtu ili ga vraćati lokalnim proizvođačima i OPG-ovim. Ovdje posebno ističu neophodnu suradnju s lokalnom zajednicom.

Ističemo kako je INTERSEROH d.o.o. tvrtka koja djeluje od 2005. godine u Hrvatskoj. Osim organizacije zbrinjavanja neopasnog i opasnog otpada, pruža i usluge savjetovanja, otkupa sirovina, širokog spektra opreme poput balirki, pametnih kanti, kompaktora i drobilica.

Tvrtka nudi integrirane usluge za više od 20.000 klijenata u svim sektorima industrije prema njihovim individualnim potrebama, s godišnjom prodajom od oko 705 milijuna eura (2020). Interseroh zapošljava 2.300 ljudi na 32 lokacija u 7 država. Također, 2008. godine pridružio se Alba Grupi, globalnom specijalisti za recikliranje i dobavu sirovina.

No, više o samim strojevima, ali i ostalim uslugama koje nudi Interseroh dođite i poslušajte 09.02.2022 u Svetom Martinu gdje će stručna ekipa održati odličnu prezentaciju upravo strojeva za baliranje i kompostiranje te time mnogim turističkim i inim objektima otvoriti vrata odgovornog i ekološki prihvatljivog poslovanja. Kako poručuju iz organizacije – Svijet nije stao, stoga je ovo prilika da se što bolje pripremite za nadolazeću turističku sezonu.

RASPORED DOGAĐANJA:

•      10:00-11:00 okupljanje

•      11:00-11:30 prezentacija strojeva/vani

•      11:30-11:45 prezentacija HoReCa riješenja/mala sala – Robert Sedlar

•      11:45-12:00 prezentacija zero office & legislative – Katarina Jerbić

•      12:15-12:45 Q&A

•      13:00-14:30 ručak – restoran

•      14:30 odlazak

PRIJAVE I INFORMACIJE NA MAIL robert.sedlar@interseroh.hr

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno