Subota, 25 ožujka, 2023

Prva dva Wine EnoGASTRO VIP Eventa održat će se u Zadru i Splitu

Ove godine pet Wine EnoGASTRO VIP Evenata bit će organizirani na pet različitih lokacija. Održat će se u ožujku u visoko kategoriziranim hotelima u Zadru, Splitu, Zagrebu, Rijeci i Novigradu. U nastavku donosimo Vam potvrđene termine i lokacije na kojima možete posjetiti i podržati jedinstveni projekt u organizaciji Ricerca Mercato.

Događaj je edukativnog karaktera i obraćaju se isključivo prema HoReCa sektoru tj. ugostiteljsko-turističkoj struci – vlasnicima i voditeljima restorana, konoba i ostalih objekata, direktorima hotela i njihovim FB Managerim, ugostiteljskim djelatnicima (konobarima, barmenima, kuharima, slastičarima).

Koncept organiziranja događaja naših evenata potpuno je drugačiji od ostalih sličnih događaja stoga volimo istaknuti da ne organiziramo niti sajam, niti festival, već da organiziramo: „Festival novih znanja, edukacije, usavršavanja, druženja i poslovnog povezivanja ugostitelja i proizvođača vina i raznih delicija i proizvoda”.

Glavni cilj, motiv i svrha eventa jest EDUKACIJA HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno POVEZIVANJE, kao i PODIZANJE RAZINE ZNANJA, KVALITETE PONUDE i KVALITETE USLUGE.

Događaji organizatora su uvijek autentični i drugačiji, te je stavljen veliki naglasak na hrvatskim lokalnim proizvođačima. Državne institucije prepoznale su važnost i kvalitetu projekta te su pružili potporu u suradnji s njima i mnogobrojnim partnerima, gostima na eventima omogućeno je sve besplatno – od ulaza, radionica, predavanja i edukacija kao i iznimno kvalitetan Cooking Show na svakoj lokaciji.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno