Petak, 9 prosinca, 2022

Pronaći ćemo zajednički jezik s poslodavcima i sindikatima, poručio je Aladrović

“Izbjeći ću svaki element prisile u odgovoru, prisile neće biti. No možemo se zapitati koliko je realno da netko radi u turizmu, prima goste, za što Hrvatska izdvaja potpore, građani Hrvatske to plaćaju, a da dio tih radnika ne želi minimalan dio zdravstvene zaštite. To nije društveno realno”, rekao je Aladrović, a prenosi N1.

“Nije realno da izdvajamo beskonačno za ekonomske potpore”

“Nije realno ni da izdvajamo plus beskonačno za ekonomske potpore ni za stimulaciju zdravstvenog sustava”, rekao je Josip Aladrović. Naglasio je kako su procijepljenost i ekonomija povezani, piše Poslovni dnevnik.

“Pronaći ćemo zajednički jezik s poslodavcima i sindikatima”

“Ranije smo imali povezanost između ekonomskih i epidemioloških mjera, mjera distanci, nošenja maski itd, no te mjere su evoluirale u proces cijepljenja. Siguran sam da ćemo pronaći zajednički jezik i s poslodavcima i sa sindikatima. Ne trebamo zaboraviti da smo to i do sada svaki put uspjeli i da sada imamo 55.000 zaposlenih više nego u isto vrijeme prošle godine i 4500 zaposlenih više nego 2019. godine, koja je bila najsnažnija od krize 2008. Ekonomski trend moramo potaknuti, a ne raditi u korist vlastite štete”, kazao je Aladrović.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno