Srijeda, 29 ožujka, 2023

Priznanje za najbolje dioničko društvo dobila hotelijerska tvrtka Modra špilja d.d. s otoka Visa

Ovogodišnje priznanje za najbolje dioničko društvo prema usklađenosti poslovanja s kodeksom korporativnog upravljanja na redovitom tržištu Zagrebačke burze u organizaciji Hanfe dobilo je hotelijersko društvo Modra špilja d.d. iz Komiže s otoka Visa. 

Za Društvo koje je još donedavno bilo opterećeno stečajnim postupkom u trajanju više od 5 godina to je veliko priznanje. Srećom, ulaskom obveznih mirovinskog fonda pod upravljanjem PBZ CROATIA OSIGURANJA u vlasničku strukturu situacija se značajno promijenila. I ovo priznanje jasno govori kako novi vlasnik suštinski mijenja društvo na bolje u svim segmentima jer su i sami mirovinski fondovi vrlo transparentne i regulirane institucije. 

Dugogodišnji direktor hotela Biševo u Komiži, a sad predsjednik Uprave Modre Špilje d.d., Edo Bogdanović rekao nam je da je „s dolaskom mirovinskih fondova završilo dugogodišnje stanje neizvjesnosti i za radnike i za lokalnu zajednicu. Prošla godina je bila izrazito zahtjevna i zbog utjecaja pandemije na poslovanje ali i zbog projekta uvrštavanje dionica na Zagrebačku burzu i ispunjavanje zadanih standarda korporativnog upravljanja. Sretni smo da je naš trud prepoznat“.

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Želiš pratiti sve najvažnije vijesti iz turizma na jednom mjestu? Prijavi se na naš Newsletter i primaj "Pregled dana" svaki dan u 14:30h

Please wait...

Hvala na prijavi!

Podcast Turizam24

pratite nas

10,000FansLike
1,700FollowersFollow
1,500SubscribersSubscribe
- Advertisement -spot_img

aktualno